Ακόμα μία αποκάλυψη για την Toyota GR Corolla (video)


Το ιαπωνικό βασανιστήριο συνεχίζεται... Για να μπορέσει κανείς να διακρίνει τα νέα στοιχεία που παρουσιάζει η Toyota σχετικά με το πολυαναμενόμενο μοντέλο θα πρέπει να είναι πολύ "γρήγορος".

  • 31/12/2021

O τρόπος με τον οποίο έχει αποφασίσει η Toyota  να μας παρουσιάσει τη νέα GR Corolla αγγίζει τα όρια του... σαδισμού! Για ακόμα μία φορά στον ρόλο του “βασανιστή” ο επίσημος λογαριασμός της Toyota USA στο Instagram στον οποίο ανέβηκε τις προηγούμενες ώρες βίντεο που μας δίνει μια μικρή δόση από το πολυαναμενόμενο μοντέλο του Ιάπωνα κατασκευαστή.

Μιλάμε για... τόση μικρή δόση που για να μπορέσει κάποιος να την “πιάσει” θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα γρήγορος και το κυριότερο, να μην ανοιγοκλείσει τα μάτια του ούτε για μία στιγμή. Στο video εμφανίζονται δύο GR86 να παίζουν "κυνηγητό" σε μια -πιθανόν ορεινή- διαδρομή γεμάτη στροφές. Ξαφνικά, σαν από μηχανής θεός, εμφανίζεται στα πλάνα για δέκατα του δευτερολέπτου η καφουφλαρισμένη GR Corolla καθώς και τρία πεντάλ στα πόδια του οδηγού, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι αντιστοιχούν στο επερχόμενο μοντέλο και όχι σε κάποιο από τα 86άρια

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες, πάλι η Toyota των ΗΠΑ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, είχε προχωρήσει στην πρώτη, μερική αποκάλυψη της γρήγορης Corolla των 300 PS η οποία είχε κρυφτεί ανάμεσα σε στοίβες με κοντέινερς. Εκεί ξεχωρίσαμε το διακριτικό GR FOUR που αντιστοιχεί στην τετρακίνηση του μοντέλου, στην καρδιά του οποίου θα υπάρχει ο ίδιος 3κύλινδρος τούρμπο κινητήρας των 1,6 λίτρων που βρίσκεται στο GR Yaris και ο οποίος συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, που είναι πιθανό να περάσει και στην Corolla

Έχοντας ως δεδομένο ότι το GR Yaris  δεν διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, οι Ιάπωνες αναμένεται να λανσάρουν εκεί αρχικά τη νέα Corolla, πριν αυτή περάσει στην Ευρώπη μέσα στους επόμενους μήνες.

Δείτε το video...