Ακόμη και τα ηλεκτρικά θέλουν το «φτιάξιμό» τους


Η Startech προσφέρει μερικά ελκυστικά πακέτα που αναβαθμίζουν οπτικά τα μοντέλα της Tesla.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: STARTECH
  • 12/10/2020

Με τις πωλήσεις των μοντέλων της Tesla να έχουν ξεκινήσει και στην ελληνική αγορά όσοι σκέπτονται να αποκτήσουν κάποιο ηλεκτρικό της μάρκας ίσως και να μπαίνουν στην πρίζα βλέποντας τις εικόνες. Οι οποίες μας δείχνουν ένα Model 3 με αισθητά πιο δυναμική εμφάνιση σε αυτή την σκούρα μπλε βαφή.

Το πακέτο της Startech περιλαμβάνει πιο σπορ προφυλακτήρες με τον εμπρός να έχει μεγαλύτερες εισαγωγές χαμηλά και προβολείς LED. Στο πίσω μέρος υπάρχει μια διακριτική και όμορφη αεροτομή, ενώ έχουν αποφευχθεί οι υπερβολές με έναν εξίσου διακριτικό διαχύτη. Φυσικά υπάρχουν και πλαϊνά skirts.

Σε ένα συμβατικό όχημα το πακέτο θα περιλάμβανε και όμορφα ζεύγη από απολήξεις, αλλά σε ένα ηλεκτρικό δεν υπάρχουν καν. Πολύ όμορφες είναι και οι 20άρες ζάντες με τα σπαστά μπράτσα και λάστιχα 245/35 μπροστά και 285/30 πίσω. Στο εσωτερικό η έξτρα προσθήκη ξύλου και δέρματος ενισχύει την σπορτίφ αύρα.

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές πέρα από την μείωση της απόστασης από το έδαφος κατά 30 mm χάρη στα νέα ελατήρια. Αυτά και πολλά άλλα περιλαμβάνει το πακέτο που στη Γερμανία ξεκινά από τα 3.144€ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) δίχως το σετ χαμηλώματος και τις πιο top επιλογές στις ζάντες.

Η Startech δεν είναι κάποια «χτεσινή» εταιρία αναβαθμίσεων αφού εδώ και χρόνια αναβαθμίζει αυτοκίνητα με τα σήματα των Aston Martin, Bentley, Jaguar, Land Rover κ.α. Τώρα, γιατί και ένα ηλεκτρικό; Και όχι οποιοδήποτε αλλά το πιο καλοπουλημένο στον πλανήτη; Προφανώς, επειδή πολύ απλά οτιδήποτε έχει σχέση με την Tesla δεν περνά απαρατήρητο μήτε από το διαδίκτυο, μήτε από το δρόμο…