Αξεσουάρ ασορτί με την Lamborghini Urus


Τα υπερ- αυτοκίνητα συνοδεύονται συνήθως από μια σειρά αξεσουάρ που είναι ειδικά σχεδιασμένα για αυτά, όπως π.χ. ειδικά σετ αποσκευών και φυσικά και για το πρώτο υπερ- SUV, τη Lamborghini Urus, ακολουθείται ακριβώς αυτή η συνταγή.

  • 15/12/2017

Έτσι, η γκάμα των αξεσουάρ που παρουσίασε η Lamborghini και είναι ειδικά σχεδιασμένα αλλά και εμπνευσμένα από το SUV των 650 ίππων, περιλαμβάνει καταρχήν δερμάτινο μπουφάν suede της εταιρείας Hettabretz από τη Μπολόνια, στο οποίο αναγνωρίζει κανείς το αποτύπωμα των καθισμάτων της Urus.

Ακολουθούν ειδικά παπούτσια οδήγησης του οίκου Enzo Bonafe, σε μπεζ ή μαύρο suede -το suede φαίνεται ότι είναι πολύ δημοφιλές στους αγοραστές Lamborghini- και με τα χρώματα της ιταλικής σημαίας, ενώ και τα παπούτσια και το μπουφάν και άλλα πολλά μπορούν να μπουν σε δύο σετ αποσκευών της Tecknomonster.

Κάθε ένα αποτελείται από 4 βαλίτσες, με τις πιο μικρές να διαθέτουν και ειδικό χώρο για τα παπούτσια που προαναφέραμε. Η Lamborghini δεν έχει ανακοινώσει τιμές για όλα αυτά τα προϊόντα, αλλά αν κρίνει κανείς πως η Urus κοστίζει περί τις 200.000 ευρώ ανάλογα θα κινούνται και τα αξεσουάρ της.