Ακυρώθηκε και πάλι η έκθεση του Detroit, στην θέση της το Motor Bella


Η γνωστή NAIAS έχει ξεθωριάσει για τα καλά αφού ακυρώθηκε ξανά λόγω της πανδημίας που πλήττει βαριά και τις ΗΠΑ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 12/1/2021

Η διοργανώτρια αρχή της διεθνούς έκθεσης που παλιότερα αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας ανακοίνωσε την ακύρωση και της NAIAS για το 2021. Υπενθυμίζεται πως στα προηγούμενα χρόνια η έκθεση διεξαγόταν κάθε Γενάρη. Λόγω του μειωμένου ενδιαφέροντος αλλά και για να μην συμπέφτει με την έκθεση ηλεκτρονικών CES στο Λας Βέγκας, από το 2020 η ημερομηνία μεταφέρθηκε τον Ιούνιο.

Κάτι όμως που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ αφού η πανδημία του κορωνοϊού ήταν η αιτία ακύρωσης της έκθεσης που για πρώτη φορά θα γινόταν μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα, το 2020 ο χώρος διεξαγωγής είχε μετατραπεί σε χώρο περίθαλψης των νοσούντων με κορωνοϊό. Έτσι, με την πανδημία να βρίσκεται σε έξαρση οι διοργανωτές ανακοίνωσαν για το 2021 την μεταφορά της NAIAS από τον Ιούνιο για τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά και έτσι ακυρώνεται τελείως και το φετινό event. Και για να μην «καεί» τελείως η σχετική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σε κοντινή απόσταση, στην πίστα M1 Concourse του Μίσιγκαν, η εκδήλωση Motor Bella (21-26 Σεπτεμβρίου) που θα έχει την μορφή ενός φεστιβάλ αυτοκινήτου σαν το Goodwood και με τις σωστές προφυλάξεις μιας και θα είναι σε ανοιχτό χώρο.