Αlfa Romeo 4C: Έρχεται μεγάλη ανανέωση μέσα στο 2018


Το πανέμορφο κουπέ της Alfa Romeo, η 4C πρόκειται να ανανεωθεί μέσα στο 2018 με αφορμή και την επιστροφή της εταιρίας στην Formula 1.

  • 9/12/2017

Με την είδηση της εισόδου της Αlfa Romeo στην Formula 1, η Ιταλική εταιρία ξεκινά και ένα πρόγραμμα ανανέωσης κάποιων από τα σπορ μοντέλα της, με πρώτο και καλύτερο την 4C.

To πανέμορφο Ιταλικό κουπέ θα περάσει από ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης σε πολλά σημεία, το οποίο, σύμφωνα με τον Roberto Fedeli, τον αρχιμηχανική των Alfa Romeo και Maserati, θα περιλαμβάνει εντελώς νέα ρύθμιση της ανάρτησης, διαφορετικόσ ύστημα διεύθυνσης και πιθανόν νέο κινητήρα. 

Στόχος της εταιρίας να μετατρέψει την 4C σ' αυτό που θα έπρεπε να είναι εξ' αρχής, και η επιστροφή στην Formula 1 δημιουργεί τις απαιτήσεις για ένα αυτοκίνητο πρώτης γραμμής.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες για το τι θα συμπεριλαμβάνουν αυτές οι αλλαγές, αν και είναι βέβαιο ότι δεν θα έχει χειροκίνητο κιβώτιο, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, όλες οι σπορ Alfa Romeo στο μέλλον θα έχουν αυτόματο κιβώτιο (απολαύστε την εξατάχυτη Giulia σας όσο είναι ακόμα καιρός...).

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η νέα 4C θα κάνει την εμφάνισή της στο δεύτερο μισό του 2018 ενώ οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019.

Παναγιώτης Τριτάρης