Alfa Romeo: Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες από τις νέες Stelvio και Giulia (photos)


H σελίδα των «Alfisti» εντόπισε μια μικρή… χαραμάδα στο εργοστάσιο της Stellantis και εξασφάλισε τις πρώτες φωτογραφίες από το επερχόμενο facelift των μοντέλων.

  • 23/2/2022

H Alfa Romeo συνεχίζει το τελευταίο διάστημα να τραβάει όλο και πιο συχνά τα φώτα επάνω της. Μετά την θορυβώδη παρουσίαση της Tonale και τα χιλιάδες σχόλια που προκάλεσε στα social media, στη συνέχεια το ενδιαφέρον έπεσε πάνω στα επερχόμενα μοντέλα που θα παρουσιάσει και στα οποία θα «πατήσει» για να τον πολυπόθητο «εξηλεκτρισμό» του στόλου της.

Μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή οι φίλοι της εταιρείας περιμένουν με αγωνία να δουν τις facelift προτάσεις των Stelvio και Giulia καθώς και τις αλλαγές που θα ενσωματώσουν. Σε αυτή την κατεύθυνση η σελίδα των «Alfisti» στο Facebook βρήκε μια μικρή… χαραμάδα στη μονάδα παραγωγής «Casino» της Stellantis και εξασφάλισε δύο sneak –που λέμε και στο χωριό μας- φωτογραφίες που δείχνουν στοιχεία από τα νέα μοντέλα.

Η πρώτη παρουσιάζει τα φωτιστικά σώματα στο μπροστά μέρος και ο καθένας μπορεί να διακρίνει την ομοιότητα που υπάρχει με τα αντίστοιχα που είδαμε στην Alfa Romeo Tonale. Ο εξωτερικός σχεδιασμός  τους δεν έχει μεγάλες διαφορές ωστόσο αυτό που φαίνεται να έχει αλλάξει είναι η εσωτερική διάταξη.

 

H δεύτερη φωτογραφία έρχεται από το εσωτερικό και δείχνει τον ψηφιακό πίνακα οργάνων τον οποίο η Stellantis παρουσίασε με την Tonale και προτίθεται να ενσωματώσει σταδιακά σε όλη τη γκάμα της, εγκαταλείποντας τις «παραδοσιακές» κάθετες βελόνες.

Προφανώς με αυτή την κίνηση γεννιούνται απορίες για τον λόγο που δεν προχώρησε σε αυτή την κίνηση από το 2020 όταν και παρουσίασε τα facelifts των Giulia και Stelvio, αλλά σε αυτό το ερώτημα απάντηση μπορεί να δώσει μόνο ο ίδιος ο όμιλος.

Οι δύο παραπάνω τροποποιήσεις αναμένεται να «περάσουν» τόσο στην Stelvio όσο και στην Giulia με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα νέα μοντέλα θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες.