Αλλαγές στην ηγεσία της Ford Motor


Νέα πρόσωπα πρόκειται να αναλάβουν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα την ηγεσία της Ford Motor, μετά και την συνταξιοδότηση πρωτοκλασάτων στελεχών της μπλε οβάλ φίρμας.

  • KEIMENΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/3/2019

Αλλαγές στην ηγεσία της Ford πρόκειται να πραγματοποιηθούν τους επόμενους μήνες με αφορμή τη συνταξιοδότηση πρωτοκλασάτων στελεχών της αμερικανικής φίρμας.

Συγκεκριμένα, μετά και την ανακοίνωση του Bob Shanks να αποχωρήσει στα τέλη της χρονιάς, τη θέση του οικονομικού διευθυντή (CFO) της Ford Motor πρόκειται να αναλάβει ο Time Stone ο οποίος προέρχεται από την Amazon.

Αντιστοίχως, τη θέση του Peter Fleet ως Επικεφαλής των Διεθνών Αγορών του ομίλου Ford θα αναλάβει από την 1η Απριλίου ο Mark Ovenden.

Τέλος, τη θέση του προέδρου της Ford Motor Europe αναλαμβάνει ο Stuart Rowley, οποίος μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Ford North America.

O προκάτοχός του, Steven Armstrong, αναλαμβάνει τα καθήκοντα του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ford Motor Europe, ενώ και οι δύο θα αναφέρονται στον James D. Farey, αντιπρόεδρο των Διεθνών Αγορών του ομίλου Ford Motor.