Αλλάζει όνομα η Volkswagen; Το σίριαλ της… Voltswagen συνεχίζεται


Με ένα νέο, εξηλεκτρισμένο όνομα θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την εμπορική της πορεία η Volkswagen στην αγορά της Βόρειας Αμερικής, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να γυρίσει σελίδα και να αφοσιωθεί στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης.

  • 30/3/2021

Την ίδια στιγμή που η Volkswagen απολαμβάνει την πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ευρώπη τον Ιανουάριο του 2021, τοποθετώντας τις βάσεις για μια μάλλον εύκολη επικράτηση και αυτήν τη χρονιά, στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού οι Γερμανοί ετοιμάζονται να κάνουν μια νέα αρχή, αλλάζοντας ή για την ακρίβεια παραφράζοντας το μέχρι σήμερα γνωστό όνομα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η Volkswagen θα ονομάζεται στην αμερικανική αγορά Voltswagen, παραπέμποντας σηματοδοτώντας κατά αυτόν τον τρόπο την στροφή των Γερμανών προς την ηλεκτροκίνηση.

Οι φήμες για την αλλαγή του ονόματος της Volkswagen έμοιαζε αρχικώς με κακόγουστο αστείο, ωστόσο, στη συνέχεια οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν ενώ ήρθε και ένα tweet της ίδιας της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας για ρίξει ακόμα περισσότερο φως στο μυστήριο και να καταστήσει σαφές ότι θα πρέπει όλοι μας να συνηθίσουμε στο… Voltswagen.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, η ανακοίνωση του νέου ονόματος επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου, ωστόσο, ο λάθος… προγραμματισμός έφερε τα νέα στο κατώφλι μας έναν μήνα νωρίτερα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το “Voltswagen” θα τοποθετηθεί μόνο στα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της γερμανικής φίρμας, με τα υπόλοιπα να διατηρούν το «παραδοσιακό» Volkswagen.

Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξακολουθούν να βλέπουν με δυσπιστία το σίριαλ που εξελίσσεται στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού με τη μετονομασία της Volkswagen.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.