Aν δεν μπορείτε να αγοράσετε αυτοκίνητο αγοράστε άρωμα... "Νέου Αυτοκινήτου" (Video)


Η μυρωδιά της καινουργίλας ενός νέου αυτοκινήτου είναι από αυτές που μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό ενός ιδιοκτήτη. Και τώρα μία εταιρία σας δίνει την ευκαιρία να το μυρίζετε ακόμα και αν παλιώσει το δικό σας αυτοκίνητο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 14/3/2020

Η πρώτη αίσθηση που κυριαρχεί στην αγορά ενός αυτοκινήτου είναι  η όραση. Η άλλη όμως, που έχει και μεγαλύτερη διάρκεια είναι η όσφρηση. Για όλους μας η μυρωδιά ενός καινούργιου αυτοκινήτου, ιδίως αν είναι από εκείνα με τα δέρματα και την άκρατη πολυτέλεια, είναι κάτι που μένει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας.

Για τον περισσότερο κόσμο τα 200 χιλιάρικα για να βρεθεί στο δερμάτινο σαλόνι μιας Ferrari είναι ένα άπιαστο όνειρο.Με 200 μόλις (...) ευρώ όμως μπορεί να αγοράσει ένα μπουκαλάκι με άρωμα το οποίο ονομάζεται με το απλό και κατανοητό Eau De New Car. 

Το πουλά μία εταιρία με την ονομασία Auto Trader στην Αμερική, και το προωθεί ώς το "άρωμα της επιτυχίας". Πρόκειται για μία κολόνια που χρησιμοποιεί κανείς επάνω του και έχει μία αισθητή μυρωδιά από δέρμα και των πλαστικών ενός πολυτελούς αυτοκινήτου.

Αν και όλο αυτό μοιάζει κάπως αστείο για τον λογικά σκεπτόμενο κόσμο, οι Αμερικάνοι της Auto Trader είναι πολύ σοβαροί με το προϊόν τους και πολύ ακριβοί παράλληλα, καθώς χρεώνουν κοντά στα 200 ευρώ για ένα μπουκαλάκι των 50 ml.