Αν δεν πεθάνεις από τον κορωναϊό θα πας από το... αντισηπτικό! (Video)


Έναν ιδιαίτερο τρόπο έχουν βρει στην Ινδονησία για να καθαρίσουν τις πόλεις από τον κορωναϊό και ενδεχομένως και από τους... ανθρώπους. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 24/3/2020

Ο πανικός της πανδημίας του κορωναϊού έχει κυριεύσει όλο τον πλανήτη, με κάθε χώρα να αντιλαμβάνεται με τον δικό της τρόπο για το πως μπορεί να περιορίσει την εξάπλωσή του.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει διάφορες μεθόδους, από σκληρές καραντίνες μέχρι την αδιαφορία του Trump. Όμως ο τρόπος που επέλεξαν στην πόλη Μedan στην Ινδονησία δεν έχει όμοιό του πουθενά στον πλανήτη.

Όπως βλέπουμε στο video τα πυροσβεστικά αλλά και τα οχήματα της αστυνομίας γυρίζουν στους δρόμους της πόλης και ψεκάζουν τους δρόμους με ένα άγνωστης ταυτότητας αντισηπτικό.

Το θέμα είναι ότι η διασπορά του δεν γίνεται χαμηλά και στο επίπεδο του δρόμου σε ώρες που δεν υπάρχει κυκλοφορία, αλλά στην ουσία "λούζει" όλους τους εποχούμενους, ιδίως τα μηχανάκια, με αυτό το υγρό.

Δεν ξέρουμε πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η μέθοδος της ρίψης ενός χημικού διαλύματος στα κεφάλια δικαίων και αδίκων, όμως σίγουρα δεν είναι και η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος. Ελπίζουμε οι δικοί μας μα μην παίρνουν τέτοιες ιδέες και δούμε αντίστοιχες σκηνές σε καμία Πανεπιστημίου, γιατί μάλλον θα έχουμε ξεπεράσει κάθε όριο.