Αν έχεις τύχη διάβαινε: Δείτε οδηγούς που γλίτωσαν από την (Πράσινη) Κόλαση! (Video)


ΤΑ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ NURBURGRING ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ, ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΔΩ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΘΕΑΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΟΥ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ (ΠΡΑΣΙΝΗ) ΚΟΛΑΣΗ (VIDEO)

  • 31/5/2020

Ένας γύρος στο Nurburgring είναι το όνειρο κάθε φίλου της αυτοκίνησης. Όμως οι δυσκολίες είναι πολλές και τα ατυχήματα συχνά, με αποτέλεσμα την καταστροφή των αυτοκινήτων αλλά και του τραπεζικού λογαριασμού του οδηγού, καθώς η πίστα χρεώνει μυθικά ποσά για επισκευή κάθε ζημιάς που θα προκαλέσει ένα αυτοκίνητο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως και στο video που παραθέτουμε έχουμε μία συλλογή από μερικά επικά "σωσίματα' της τελευταίας στιγμής. Αυτοκίνητα που βγήκαν από τον σωστό δρόμο και τελικά γλίτωσαν με μερικές γρατζουνιές και το στομάχι το ιδιοκτήτη τους σφιγμένο από τον φόβο.

Στις εικόνες που θα δείτε παρελαύνει κάθε καρυδιάς... οδηγός και αυτοκίνητο, από αγωνιστικά μέχρι τελειωμένα από τις μετατροπές Miata. Και όλα φθάνουν μέχρι την καταστροφή, αλλά την έσχατη στιγμή κάτι μαγικό συμβαίνει (το λένε και τύχη;) και τελικά γλιτώνουν.

Προσφέροντας αρκετό θέαμα, που μερικές φορές είναι πιο εντυπωσιακό και με μεγαλύτερο σασπένς από το να ακούς λαμαρίνες να βασανίζονται πάνω στις αμέριμνες μπαριέρες της Πράσινης Κόλασης.