Αναβαθμισμένη και πιο πολυτελής η Bentley Flying Spur


Η Bentley, εμπλούτισε τον εξοπλισμό τής Flying Spur, κάνοντας το ξεχωριστό μοντέλο να είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, περισσότερο άνετο και πολυτελές.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 12/5/2021

Αυτό που άλλαξε είναι ότι προστέθηκαν στον βασικό εξοπλισμό τής Bentley Flying Spur τα στοιχεία που συνιστούν το πακέτο το όποιο ονομάζεται «City Specification» από τους ανθρώπους της βρετανικής εταιρείας.

Όπως έγινε γνωστό, σε αυτό συμπεριλαμβάνονται συστήματα όπως αναγνώρισης πινακίδων και σημάτων κυκλοφορίας, hands-free άνοιγμα του χώρου αποσκευών, εκτεταμένες τεχνολογίες ασφάλειας, κάμερα πανοραμικής κάτοψης, φωτισμός καλωσορίσματος, αυτόματοι φωτοευαίσθητοι καθρέφτες, όπως και ιονιστής στο σύστημα κλιματισμού, ο οποίος βελτιώνει την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό του οχήματος, ιδίως όταν οι επιβάτες του κινούνται εντός πόλης.

Ως τώρα, αυτά διατίθονταν προαιρετικά στη Flying Spur, αλλά μάλλον οι ιδιοκτήτες της δεν είχαν πρόβλημα να πληρώσουν επιπλέον χρήματα για να τα διαθέτουν στο όχημά τους. Επιπλέον, στο πλαίσιο περαιτέρω εξατομίκευσης του οχήματος, η Bentley προσφέρει βαφή αμαξώματος η οποία ονομάζεται «Cambrian Gray».

Επίσης, για το ταμπλό, προσφέρεται μια καινούργια πολύ λεπτή επένδυση από καπλαμά ανοιχτού πόρου σε στρώμα ματ λάκας, φινιρισμένου χειροποίητα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών αποχρώσεων: «Liquid Amber», «Dark Burr Walnut» και «Tamo Ash».

Τέλος, έχει προσεχθεί ακόμα περισσότερο η ηχομόνωση στο εσωτερικό τής Flying Spur ώστε να μειωθεί περαιτέρω το επίπεδο των εξωτερικών θορύβων που φτάνουν ως την καμπίνα των επιβατών. Θυμίζουμε ότι το υπερπολυτελές μοντέλο τής Bentley διατίθεται τόσο με τετράλιτρο V8 turbo κινητήρα που αποδίδει 549 PS όσο και με τον εξάλιτρο υπερτροφοδοτούμενο διάταξης W12, μέγιστης ισχύος 635 PS.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.