Ανακαλύπτοντας το επαναστατικό Hyundai Vision T Concept


Αν αναρωτιόσασταν πώς θα μοιάζουν τα  μελλοντικά SUV της Hyundai τότε το φουτουριστικό πρωτότυπο Vision T Concept είναι εκείνο  που κρατά όλες τις απαντήσεις.

  • 29/6/2020

Μια διαφορετική… ξενάγηση σε ένα φουτουριστικό πρωτότυπο το οποίο σκιαγραφεί το σχεδιαστικό μονοπάτι που πρόκειται να ακολουθήσουν όλα τα μελλοντικά  SUV της Hyundai μάς προσφέρει ο επικεφαλής του σχεδιαστικού τμήματος της κορεατικής φίρμας, SangYup Lee.

 Ο λόγος για το Vision T Concept, το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο του 2019, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες.

Με ξεναγό, λοιπόν, τον άνθρωπο που εργάστηκε για τη δημιουργία του, το  Vision T Concept ξεδιπλώνει τις σχεδιαστικές του αρετές αποκαλύπτοντας εντυπωσιακά στοιχεία από τα μελλοντικά μοντέλα της Hyundai.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που συνδέουν το συγκεκριμένο πρωτότυπο με την επόμενη γενιά του Hyundai Tucson, η οποία όπως όλα δείχνουν δεν θα θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή εκδοχή του αυτοκινήτου.

Η ταύτιση των εξωτερικών διαστάσεων, όπως άλλωστε και του χαρακτήρα, συντείνει στο συμπέρασμα ότι το Vision T Concept θα αποτελέσει τη βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί το νέο μικρομεσαίο SUV των Κορεατών.