Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες της έκθεσης του Detroit για το 2022


Έχοντας πατήσει «pause» για δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτου επιστρέφει, ανοίγοντας ξανά τις πύλες της για το κοινό. Δείτε τις ακριβείς ημερομηνίες.

  • 13/1/2022

Όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit, για το 2022 οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 14 με 25 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τις πρώτες δύο μέρες η προσέλευση θα αφορά τα μέσα ενημέρωσης (14-15/9), την επομένη (16/9) θα διεξαχθεί η φιλανθρωπική εκδήλωση Charity Preview στην οποία συγκεντρώνονται χρήματα για μη κερδοσκοπικές οργανώσεις της περιοχής ενώ στις 17/9 οι πύλες θα είναι ανοιχτές και για το κοινό.

Επίσης έγινε γνωστό μέσα από δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή της έκθεσης Rod Alberts στο πλαίσιο της παρουσίασης των βραβείων North American Car, Truck and Utility Vehicle of the Year, ότι οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα τόσο στους χώρους του εκθεσιακού κέντρου Huntington Place όσο και σε εξωτερικά σημεία του Detroit.

Αξίζει να αναφερθεί πως για το 2021 αντί της έκθεσης του Detroit διοργανώθηκε ένα πολυήμερο event με την ονομασία Motor Bellaστην πόλη Pontiac που βρίσκεται 30 km. βόρεια του Detroit. Το προφανές ερώτημα που προκύπτει είναι κατά πόσο η εξέλιξη της πανδημίας θα επιτρέψει την ανεμπόδιστη λειτουργία της ή αν θα δούμε αντίστοιχα φαινόμενα με αυτά της CES 2022.