Ανανέωση για τη Lamborghini Urus


H Lamborghini διαθέτει πλέον την Urus σε νέους χρωματισμούς, τόσο για το αμάξωμα όσο και για το εσωτερικό, ενώ έχει αναβαθμίσει και το επίπεδο βασικού εξοπλισμού του SUV μοντέλου της

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 18/6/2020

Σαν να μην έφτανε ο ξεχωριστός χαρακτήρας της Urus, με τη σχεδίασή της και τις επιδόσεις της… Οι άνθρωποι του Centro Stile της Lamborghini αποφάσισαν να της προσδώσουν ακόμα πιο έντονη ταυτότητα και περισσότερες επιλογές για τον εξοπλισμό της. Πλέον, το πολυτελές SUV σπορ επιδόσεων μοντέλο διατίθεται στο εξοπλιστικό πακέτο «Pearl Capsule», με τέσσερα νέα χρώματα για το αμάξωμα και το εσωτερικό.

Έτσι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του κίτρινου «Giallo Inti», του πορτοκαλί «Arancio Borealis», του πράσινου «Verde Mantis» και του γκρι μεταλλικού «Grigio Keres» για το αμάξωμα, τα οποία παραπέμπουν σε αυτά των υπόλοιπων μοντέλων της Lamborghini και στην ιστορία της. Η οροφή είναι μαύρου χρώματος, ενώ τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά υπάρχουν προσθήκες από ανθρακόνημα.

Οι τροχοί είναι διάστασης 23 ιντσών, το κλειδί του αυτοκινήτου έχει επανασχεδιαστεί ενώ τα συστήματα Head-up Display, προειδοποίησης για ύπαρξη οχήματος στην «τυφλή γωνία» και adaptive cruise control περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό της Urus, πλέον. Προαιρετικά, διατίθενται αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος σε παράλληλη ή κάθετης φοράς θέση στάθμευσης, ηχοσύστημα 17 ηχείων «Sensonum», πλήρως ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα και επένδυση από alcantara. Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, η προ φόρων τιμή πώλησης της αναβαθμισμένης Urus στην Ευρώπη ξεκινά από τα 186.134 ευρώ.