Ανανέωση για το Volkswagen Tiguan Allspace


H Volkswagen επανασχεδίασε το Tiguan Allspace και αναβάθμισε τον εξοπλισμό του ώστε να είναι επίκαιρο και όμοιο με την κανονική εκδοχή του μοντέλου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 6/5/2021

Το περασμένο καλοκαίρι η Volkswagen παρουσίασε το επανασχεδιασμένο Tiguan δεύτερης γενιάς και ταυτόχρονα τις εκδόσεις Tiguan eHybrid και Tiguan R, δηλαδή αυτών για την οικονομία καυσίμου και των σπορ επιδόσεων, αντίστοιχα.

Πλέον, στις 12 Μαΐου, σχεδόν έναν χρόνο αργότερα, η γερμανική εταιρεία θα παρουσιάσει και το επανασχεδιασμένο Tiguan Allspace, την επιμηκυσμένη και πιο πρακτική εκδοχή του μοντέλου. Αυτή θα έχει την αισθητική και την σχεδίαση του Tiguan, όπως έχει διαμορφωθεί από πέρσι και θα αναβαθμιστεί ο εξοπλισμός του (Allspace), ώστε να είναι ταυτόσημος με αυτόν που υπάρχει και τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου.

Προς το παρόν, η γερμανική εταιρεία έχει δώσει στη δημοσιότητα μόνο μία φωτογραφία του επανασχεδιασμένου Tiguan Allspace, αυτή που βλέπουμε στην κορυφή. Ωστόσο, το εσωτερικό του αναμένεται να είναι ίδιο με αυτό της κανονικής εκδοχής τού μοντέλου, όπως μπορούμε να δούμε στην παρακάτω φωτογραφία.

Θυμίζουμε ότι η έκδοση Allspace παρουσιάστηκε το 2017 και είναι επταθέσια, το μήκος της είναι κατά 19,2 cm πιο μακρύ και το μεταξόνιό της κατά 10,9 cm μεγαλύτερο από αυτό της (επανασχεδιασμένης πέρσι) πενταθέσιας. Τα επιπλέον δύο πίσω καθίσματα αποσύρονται στον χώρο αποσκευών, όταν δεν χρησιμοποιούνται, και το πορτμπαγκάζ μπορεί να φτάσει ως τα 1.920 λίτρα. 

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.