Ανανέωση με νέες τεχνολογίες για το Audi SQ2


H γερμανική εταιρία ανακοίνωσε την facelift εκδοχή του SQ2 με τις πωλήσεις να ξεκινούν στις αρχές του νέου έτους.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: AUDI
  • 16/11/2020

Οι εξωτερικές αλλαγές εντοπίζονται στην ελαφρώς επανασχεδιασμένη οκταγωνική μάσκα Singleframe που έχει τοποθετηθεί λίγο χαμηλότερα. Στάνταρ είναι πλέον οι προβολείς τεχνολογίας LED με τα Matrix LED να παραμένουν προαιρετικό στοιχείο. Τα πίσω LED διαθέτουν και προοδευτικά φλας Dynamic.

To εντυπωσιακό σύνολο του SQ2 έχει μια πιο δυναμική παρουσία χάρη σε διάφορα κοσμητικά λούσα όπως τους χρωμιωμένους καθρέπτες, αεροδυναμικά βοηθήματα όπως αυτό στην πίσω πόρτα, ενώ αυτή τη φορά ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει αντί οι λεπτομέρειες να τονίζονται με χρώμιο να είναι σε σκούρο ματ.

Στο εσωτερικό τα νέα στοιχεία είναι ανάλογα διακριτικά και εντοπίζονται στα σημεία, όπως στο πολυλειτουργικό τιμόνι και στα σπορ καθίσματα. Όσο για το ψηφιακό πίνακα οργάνων virtual cockpit, διαθέτει μια επιπλέον σπορ θεματική ενότητα, ενώ αναβαθμισμένο είναι και το σύστημα MMI.

Στα μηχανικά μέρη και συγκεκριμένα στην απόδοση του δίλιτρου TFSI της Audi δεν υπάρχουν αλλαγές και τα 300 άλογα… συνεχίζουν κανονικά, όπως και τα 400 Nm ροπής. Απαράλλαχτος παραμένει και ο συνδυασμός του επτατάχυτου S tronic με την τετρακίνηση quattro. To SQ2 χρειάζεται μόλις 4,9 sec για την διαδικασία των 0-100 km/h με την τελική να περιορίζεται στα 250 km/h.