Ανανέωση στα σημεία για το Volvo XC60


Το Volvo XC60 πρόκειται να επιστρέψει ανανεωμένο μέσα στους επόμενους μήνες, παρουσιάζοντας δυσδιάκριτες αλλαγές στον σχεδιασμό του και ουσιαστικές αναβαθμίσεις στον κατάλογο του εξοπλισμού.

  • 9/3/2021

Την επικαιροποιημένη έκδοση του XC60 παρουσίασε η Volvo, προαναγγέλλοντας την ανανέωση στα σημεία που πρόκειται να δεχθεί το δημοφιλές SUV.

Η έκδοση του 2022 φέρει ανεπαίσθητες αλλαγές στον σχεδιασμό του αμαξώματος και του εσωτερικού, καθώς οι Σουηδοί επικεντρώθηκαν στην αναβάθμιση του εξοπλισμού με σκοπό την ενίσχυση της άνεσης και της ασφάλειας, καθώς και την επέκταση των δυνατοτήτων συνδεσιμότητας.

Ειδικότερα, το Volvo XC60 του 2021 θα προσφέρει μέσω του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας την παλέτα των υπηρεσιών της Google, ενώ θα είναι συμβατό και με συγκριμένες εφαρμογές, όπως οι χάρτες.

Αναβαθμισμένο επιστρέφει και το ADAS που δεν είναι άλλο από τα συστήματα ενεργητικές ασφάλειας, ο συνδυασμός των οποίων θα μπορεί πλέον να προσφέρει υπηρεσίες ημιαυτόνομης οδήγησης.

Πέρα από τον ανασχεδιασμό των προφυλακτήρων και των φωτιστικών σωμάτων, το Volvo XC60 του 2021 θα προσφέρει νέες χρωματικές επιλογές για τις επιφάνειες του αμαξώματος και νέα σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου.

Για την ώρα δεν γίνεται λόγο για τους κινητήρες που θα διαμορφώσουν την γκάμα του αυτοκινήτου, αν και δεν αναμένονται ουσιαστικές αλλαγές πέρα από τον τερματισμό της διάθεσης των πετρελαιοκίνητων εκδόσεων.

Το ανανεωμένο Volvo XC60 πρόκειται να περάσει στη γραμμή παραγωγής στα τέλη Μαΐου, με την άφιξή του στην ευρωπαϊκή αγορά να ακολουθεί το προσεχές καλοκαίρι.