Αναταγωνιστικές τιμές για τις C-Class και GLA


Επίσημη πρώτη στην Ελλάδα για τις ολοκαίνουργιες C-Class και GLA & GLA 45 AMG.

  • 13/3/2014

Έχοντας ως αφετηρία την περσυνή εξαιρετική χρονιά (αύξηση πωλήσεων 49%), τα στελέχη της Mercedes-Benz Hellas παρουσιάστηκαν –συγκρατημένα- αισιόδοξα για το 2014 αναφορικά με την πορεία της αγοράς και πολύ περισσότερο για τις πωλήσεις της ολοκαίνουργιας C-Class και των επίσης νέων GLA & GLA 45 AMG, που παρουσιάστηκαν επίσημα στην Ελλάδα στους εκπροσώπους του Τύπου.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κος Γιάννης Καλλίγερος απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις επεσήμανε μεταξύ άλλων, πως η αγορά έχει τις δυνατότητες να αναπτυχθεί σημαντικά εάν και εφόσον υπάρξει ένα σταθερό οικονομοτεχνικό περιβάλλον, ενώ μιλώντας για την Mercedes-Benz Hellas δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την περσινή πορεία, έχοντας ωστόσο υψηλότερους στόχους για το 2014. Μάλιστα όπως ξεκαθάρισε- η πρωτιά σε επίπεδο πωλήσεων στις premium μάρκες (θυμίζουμε ότι το 2013 την άγγιξε) δεν είναι ο απόλυτος στόχος, όσο η κερδοφορία.

Εξίσου αισιόδοξος και ο κος Νίκος Πρέζας Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Mercedes-Benz Hellas, δήλωσε πως η ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας του, που θα εμπλουτιστεί με τις νέες C-Class και GLA & GLA 45AMG (είναι το 5ο και 6ο μοντέλο, αντίστοιχα, που λανσάρεται μέσα σε δύο χρόνια), είναι αυτή που θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις, όπως και νέοι μικρότεροι κινητήρες, οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες after sales, οι σωστές τιμές πώλησης των προϊόντων και η υπεραξία που προσφέρουν. 

Ακόμη μια σημαντική δήλωση από τον κο Ν. Πρέζα, ότι η ελληνική αγορά αυτοκινήτου έχει δει τα πιο χαμηλά της και πιο κάτω δεν πάει…

Όσον αφορά για τα καινούργια αυτοκίνητα της Mercedes-Benz, αυτά είναι ήδη διαθέσιμα με τις τιμές για την μεν C-Class να ξεκινούν από τα 31.470 ευρώ, την GLA από τα 27.970 ευρώ, ενώ ανακοινώθηκε και η τιμή της GLA 45 AMG. Ξεκινά από τα 57.350 ευρώ.