Ανοιχτά παράθυρα στη βροχή; Η Tesla φέρνει τα παράθυρα που θα κλείνουν μόνα τους!


Εάν έχετε ξεχάσει ανοιχτά τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας στη βροχή, αυτά θα κλείνουν μόνα τους. Η Tesla εξελίσσει μια εφαρμογή που κλείνει αυτόματα τα παράθυρα αν αρχίσει να βρέχει και το αυτοκίνητο σας είναι σταθμευμένο.

  • 6/6/2022

Πολλές φορές, είτε λόγω υπερβολικής ζέστης είτε από απλή απροσεξία, αφήνουμε τα παράθυρα του αυτοκινήτου μας ανοιχτά. Τι γίνεται όμως όταν έχουμε παρκάρει και ξεκινήσει να βρέχει;

Κανείς δεν θέλει να βγει έξω την καταρρακτώδη βροχή και έτσι σκέφτηκε η Tesla  που εξελίσσει την σχετική εφαρμογή. Το Tesla σας θα... ξέρει πια να κλείνει τα παράθυρά του μόνο του σε περίπτωση βροχής.

Αυτό ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Elon Musk στις 30 Μαΐου. Η νέα χρήσιμη λειτουργία που θα εξελιχθεί για τη νέα εφαρμογή αποκαλύφθηκε από τον ίδιο τον Elon Musk, ο οποίος απάντησε θετικά στην ερώτηση ενός χρήστη του Twitter για το αν ένα Tesla θα μπορεί να κλείνει αυτόματα τα παράθυρα σε περίπτωση βροχής.

Η αμερικάνικη εταιρεία διαθέτει ήδη τη δυνατότητα στα μοντέλα της να κλειδώνουν και να ανεβαίνουν τα παράθυρα μόλις ο κάτοχός τους απομακρυνθεί, όμως στην περίπτωση που η λειτουργία αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί, το Tesla σας πια θα μπορεί να προστατεύεται μόνο του σε περίπτωση βροχής με την νέα αυτή εφαρμογή.