Ανυπόμονος οδηγός ενός VW μαθαίνει με άσχημο τρόπο τους νόμους της Φυσικής (video)


Τελικά υπάρχουν και σε άλλες χώρες βιαστικοί οδηγοί που παίζουν μετά μανίας τα φώτα και θέλουν ντε και καλά να προσπεράσουν. 

  • 5/4/2022

Οι βιαστικοί οδηγοί που κολλάνε πίσω σου και παίζουν μετά μανίας τα φώτα για να κάνεις στην άκρη και να προσπεράσουν, δεν είναι αποκλειστικά ελληνικό φαινόμενο. Τις τελευταίες ώρες ένα video κάνει τον γύρο του διαδικτύου και καταγράφει έναν ανυπόμονο οδηγό ενός VW Golf GTI που θέλει ντε και καλά να αναγκάσει τον οδηγό του προπορευόμενου οχήματος να του ανοίξει δρόμο.

Και τα δύο οχήματα κινούνται σε δρόμο της Σαουδικής Αραβίας που γίνονται έργα και αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση η οποία καταγράφεται με κάθε λεπτομέρεια από τις κάμερες του προπορευόμενου οχήματος.

Ο οδηγός του Volkswagen παίζει τα φώτα στον μπροστινό οδηγό και όταν αυτός βρίσκει ευκαιρία για να κάνει δεξιά, το Golf αναπτύσσει ταχύτητα χωρίς να υπολογίσει καλά τη δεξιά στροφή που βρίσκεται μπροστά.

Αποτέλεσμα της βιασύνης του είναι το πίσω μέρος του αυτοκινήτου να χάσει την πρόσφυση, ο οδηγός να μην μπορεί να ελέγξει το όχημα και το αυτοκίνητο να καταλήξει με δύναμη πάνω στο τσιμεντένιο προστατευτικό.

Δείτε το video...

 

Πηγή: reddit.com