Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Δείτε πώς γίνονται οι έλεγχοι της Ελληνικής Αστυνομίας (Video)


ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΚΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΟ VIDEO Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

  • 23/3/2020

Σε ισχύ τέθηκε στις 6 το πρωί η εφαρμογή των πρόσθετων αυστηρών μέτρων με απαγόρευση κυκλοφορίας, για τον περιορισμό της διάδοσης του Κορωνοϊού.

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε εκατοντάδες ελέγχους οχημάτων, ελέγχοντας αν οι οδηγοί διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα ή έχουν αποστείλει το απαραίτητο SMS στον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό, δηλώνοντας τον λόγο της μετακίνησής τους.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, έχουν δοθεί στους αστυνομικούς σαφείς  οδηγίες ώστε να μην έρχονται σε σωματική επαφή με τους πολίτες και να βρίσκονται σε απόσταση ασφαλείας κατά τη διάρκεια των ελέγχων για την εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορωνοϊού.

Οι οδηγίες αφορούν τον εξ αποστάσεως έλεγχο των απαραίτητων εγγράφων ή των μηνυμάτων sms στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών, που τους επιτρέπουν να μετακινηθούν, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος εξάπλωσης του Κορωνοϊού.

Διαβάστε ακόμα:

Οριστικό: Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6:00 το πρωί – Πότε και πώς επιτρέπεται