Απίστευτες επιδόσεις… ήχου με ακουστικά Lamborghini


Με γιορτές να πλησιάζουν σκέπτεστε κάτι καλύτερο για δώρο από αυτά τα headphones για ένα φανατικό των Lamborghini;

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: LAMBORGHINI
  • 23/11/2020

Τα πεδία δράσης των εταιριών που κατασκευάζουν αυτοκίνητα υπερυψηλών επιδόσεων δεν περιορίζονται μόνο στα όρια της αγοράς αυτοκινήτου αλλά πολύ πιο πέρα όπως είναι τα είδη ρουχισμού ή τα ηλεκτρονικά. Για την περίσταση η Lamborghini συνεργάστηκε με την Master & Dynamic για να λανσάρει μέσων των επίσημων ιστοσελίδων δύο υπέροχα ασύρματα ακουστικά.

Τα μεγαλύτερα κλειστού τύπου και με σύστημα καταστολής θορύβου είναι το MW65 που κοστίζει 571 ευρώ και προσφέρεται σε λευκό ή μαύρο με συνδυασμό αλκαντάρας και γκρι ή κίτρινου μαλακού υλικού εσωτερικά. Στα εξωτερικά περιβλήματα κοσμεί το λογότυπο της Lamborghini που κάνει την διαφορά σε αυτό σετ που έχει αυτονομία 24 ωρών και εμβέλεια στα 30 μέτρα.

Με περίπου τα μισά χρήματα μπορεί κανείς να αποκτήσει τα μικρότερα ακουστικά MW07 τα οποία είναι εξίσου κομψά και απευθύνονται σε όσους θέλουν να τα μεταφέρουν πάντοτε μαζί τους, από το αυτοκίνητό τους μέχρι και το τζόκινγκ (μην ξεχάσετε τον κωδικό 6 στο Lockdown, λέμε και κάνα αστειάκι). Τα MW07 μεταφέρονται μέσα σε μια αλουμινένια ανοξείδωτη θήκη που είναι επαναφορτιζόμενη, η οποία προσφέρει φόρτιση για 40 ώρες.