Απίστευτες σκηνές σε παγωμένη στροφή του Rallye Monte Carlo (Video)


Μία παγωμένη στροφή στην 3η ειδική του φετινού Rallye Monte Carlo έκανε τα πληρώματα των αυτοκινήτων να συμμετέχουν στο Dancing (and Crashing) on Ice.

  • KEIMENO: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 25/1/2020

Γεμάτο απρόοπτα και εντυπωσιακές εξόδους (όπως αυτή του Tanak που ευτυχώς δεν είχε άσχημη κατάληξη για το πλήρωμα) το φετινό Ράλι του Μόντε Κάρλο.

Ένα από αυτά τα απρόοπτα ήταν ο πάγος που είχε καλύψει μία στροφή στην ειδική 3. Εκεί όπως βλέπουμε τα αυτοκίνητα, όσο προσεκτικά και αν έρχονται αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα καθώς δεν υπάρχει καθόλου πρόσφυση.

Μεταξύ αυτών βλέπουμε και τον Tanak που λίγο πιο κάτω είχε την περιβόητη έξοδο. Από όλους, εκείνος που πραγματικά τα κάνει μαντάρα είναι ο Βρετανός Greensmith ο οποίος με ένα "μαγικό" τρόπο και εντελώς λάθος εκτίμηση καταφέρνει να ρίξει το Fiesta WRC στον γκρεμό.

Τα ερωτήματα που ανακύπτουν για το αν οι πλοηγοί είχαν ειδοποιήσει για τις δυσκολίες σ' αυτό το σημείο ποτέ δεν θα απαντηθούν. Ενώ η συγκεκριμένη σκηνή δείχνει το πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπιστεί ο πάγος ακόμα και σε τέτοιο επίπεδο οδηγών και αυτοκινήτων, και μαζί πόσο λάθος κάνουν όσοι "ειδικοί" εμφανίστηκαν τελευταία στην χώρα μας υποστηρίζοντας με θέρμη ότι τα "χειμερινά" λάστιχα μπορούν να κάνουν θαύματα.