Απίστευτο: Άφησε το παιδί του 4 ώρες στο αυτοκίνητο για να πάει σε strip show


Η αστυνομία συνέλαβε 36χρονο πατέρα, ο οποίος είχε αφήσει μόνο του τον 3χρονο γιο του στο αυτοκίνητο για να πάει σε νυχτερινό κλαμπ.

  • 30/9/2022

Ένας ασυνείδητος πατέρας στη Μαδρίτη άφησε για σχεδόν 4 ώρες το 3χρονο αγόρι του κλεισμένο στο αυτοκίνητο, προκειμένου να πάει σε strip show. Ευτυχώς το παιδί είναι καλά στην υγεία του και ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία.

Υπάρχουν περιπτώσεις που παιδιά ή ζώα «ξεχνιούνται» κλειδωμένα στα πίσω καθίσματα αυτοκινήτων, αρκετές φορές με δυσάρεστα αποτελέσματα καθώς δεν μπορούν να αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες. Η τεχνολογία, ωστόσο, μπορεί να δώσει τη λύση, όπως φαίνεται από το καινοτόμο σύστημα ελέγχου με το οποίο θα εφοδιάσει η Volvo το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, EX90.

Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση στην Ισπανία, δεν πρόκειται για λάθος. Το γεγονός συνέβη πριν από περίπου 2 εβδομάδες, όταν αστυνομικοί που έκαναν μία συνηθισμένη περιπολία, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο με αναμμένο το φως στην καμπίνα των επιβατών. Πλησιάζοντας, είδαν ένα μικρό αγόρι να είναι μόνο του μέσα στο όχημα.

Η έκπληξή τους μεγάλωσε, όταν διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο δεν ήταν κλειδωμένο. Όταν ρώτησαν το παιδί για το πού είναι οι γονείς του, εκείνο έδειξε ένα κτίριο στην απέναντι πλευρά του δρόμου, στο οποίο στεγαζόταν ένα strip club. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο μαγαζί και συνέλαβαν τον 36χρονο πατέρα του παιδιού, παρά την προσπάθεια που αυτός έκανε για να διαφύγει.

Από τις κάμερες ασφάλειας του club, προκύπτει ότι ο άνδρας μπήκε στο μαγαζί στις 20:30, ενώ συνελήφθη περίπου στις 00:10, κάτι που σημαίνει ότι το παιδί ήταν εντελώς μόνο στο αυτοκίνητο για περισσότερες από 3,5 ώρες. Μάλιστα, μετά από σχετική έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί μιλώντας με κατοίκους της περιοχής, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που το παιδί έμενε μόνο του στο αυτοκίνητο, καθώς ο πατέρας του συνήθιζε να φέρεται με τον ίδιο, ασυνείδητο, τρόπο.

Ο 36χρονος κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι και 4 έτη για εγκατάλειψη ανήλικου.