Απίστευτο ατύχημα μπροστά στην κάμερα σε διάβαση τρένου (Video)


To περιστατικό έγινε στην Τουρκία και παρά την ένταση της σύγκρουσης ο οδηγός του van δεν είχε κάποιο σοβαρό τραυματισμό.


  • 9/2/2020

Πρόκειται για μία τυπική εικόνα σύγκρουσης τρένου με κάποιο όχημα, οι οποίες στις περισσότερες περιπτώσεις καταλήγουν σε σοβαρά δυστυχήματα με νεκρούς, στο μεγαλύτερο ποσοστό από την πλευρά των αυτοκινήτων.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει ένα έξτρα ενδιαφέρον, καθώς η καθαρή εικόνα της κάμερας καταγράφει όλη την σκηνή με αρκετή ακρίβεια. Και δείχνει αυτό που συμβαίνει τις περισσότερες φορές: έναν οδηγό να φθάνει απρόσεκτος στην διάβαση, να πέφτει πάνω στις μπάρες, και στην συνέχεια  να τα χάνει και να μην μπορεί να απομακρυνθεί, με αποτέλεσμα να πέφτει επάνω του το τρένο.

Εδώ το περιστατικό έγινε στην επαρχία Afyon στην Τουρκία πριν λίγες ημέρες, και θα μορούσε να εξελιχθεί σε ένα εξαιρετικά δυσάρεστο περιστατικό. Τελικά όπως μαθαίνουμε ο οδηγός του van αποδείχτηκε ιδιαίτερα τυχερός και παρά το ότι το τρένο τον έσυρε για κοντά 500 μέτρα μέχρι να σταματήσει, οι τραυματισμοί του δεν ήταν σοβαροί ώστε να χρειαστεί τίποτα περισσότερο από μία απλή επίσκεψη στο νοσοκομείο της κοντινής πόλης. 

Τύχη βουνό για τον ίδιο και ας ελπίσουμε μάθημα για όσους είτε από βιασύνη είτε από βλακεία ότι είναι θεμιτό να περνά κανείς τις γραμμές του τρένου όταν υπάρχουν κατεβασμένες οι μπάρες.