Απίστευτο! Έκανε 7 km στο αντίθετο ρεύμα για να γλιτώσει 2,35€ στα διόδια (video)


Οι εργαζόμενοι στον σταθμό διοδίων δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν την οδηγό-καμικάζι να κάνει αναστροφή και κινείται με ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα. Δείτε το video.  

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΕΑΣ, ΦΩΤΟ: GUARDIA CIVIL
  • 2/10/2022

Το να φτάνει ένας οδηγός σε σταθμό διοδίων κατά λάθος, δεν είναι κάτι σπάνιο. Συμβαίνει συχνά και σχεδόν όλες τις φορές οι οδηγοί που την “πατάνε” χρεώνονται με το αντίτιμο που προβλέπεται και συνεχίζουν ώσπου να βρουν την έξοδο που επιθυμούν. Αυτό όμως δεν ισχύει για την.. επικίνδυνη οδηγό που πρωταγωνιστεί στην ιστορία μας και η οποία κινούμενη στο αυτοκινητόδρομο R-3 της Ισπανίας βρέθηκε κάποια στιγμή μπροστά από διόδια.

Αφού σταμάτησε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να σκεφτεί πως μπορεί να αποφύγει την πληρωμή των 2,35€, πήρε τη... γενναία απόφαση να κάνει αναστροφή και να κινηθεί στο αντίθετο ρεύμα μέχρι να βγει από τον αυτοκινητόδρομο!

Οι εργαζόμενοι των διοδίων μην μπορώντας να πιστέψουν στα μάτια τους κάλεσαν αμέσως την τροχαία και ενημέρωσαν για την επικίνδυνη οδηγό, με τα όργανα της τάξης να σπεύδουν να την εντοπίσουν. Όταν συνέβη αυτό η οδηγός είχε ήδη καλύψει απόσταση 7 χιλιομέτρων χωρίς, από θαύμα, να προκληθεί τροχαίο.

Όταν οι άνθρωποι της ισπανικής αστυνομίας προσπάθησαν να καταλάβουν τι ακριβώς είχε στο μυαλό της, η ίδια τους ενημέρωσε ότι γνώριζε ακριβώς τι έκανε και πήρε αυτή την απόφαση επειδή δεν ήθελε να πληρώσει στα διόδια.

Αμέσως προχώρησαν στη σύλληψή της επειδή έβαλε σε κίνδυνο τόσο τη δική της ζωή όσο και πολλών άλλων οδηγών και στη συνέχεια της έκαναν τεστ για αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες όπου βγήκε αρνητική.

Πλέον η υπόθεση θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες όπου η οδηγός μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση έως 5 χρονιά ενώ ενδέχεται να χάσει το δίπλωμα οδήγησης από 6 έως 10 χρόνια! Το σίγουρο είναι ότι αυτή η ιστορία θα της κοστίσει πολύ περισσότερο από τα 2,35€ που δεν θέλησε αρχικά να πληρώσει.

Δείτε την τρελή πορεία της οδηγού-καμικάζι...