Απίστευτο: Έκανε δώρο στην έγκυο γυναίκα του αυτή την BMW X6 M (Video)


Η "ΕΥΚΑΙΡΙΑ" BMW X6M ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ 160 KM/H ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΟΜΩΣ Ο ΡΩΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΥOUTUBER ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 22/3/2020

Η ιστορία μας έρχεται από την Αμερική και είναι ένα ακόμα κατόρθωμα του γνωστού Youtuber με την ονομασία SalvageMaster ο οποίος αναλαμβάνει κατά καιρούς τις πιο δύσκολες αποστολές για να σώσει ένα αυτοκίνητο.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πρόκειται για μία Χ6 Μ η οποία έχει γίνει ένας σωρός παλιοσίδερα μετά από σοβαρό τρακάρισμα που είχε με 160 km/h πάνω σε ένα φορτηγό. Όσο και αν φαίνεται παράξενο, και προς δόξα της παθητικής ασφάλειας που προσφέρουν πια τα αυτοκίνητα, ο οδηγός βγήκε ζωντανός μέσα από αυτό το χαμό.

Ο SalvageMaster το βρήκε ευκαιρία γιατί ήταν καινούργια, μοντέλο του 2019 με λίγο πάνω από 7.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ. Δεν υπήρχαν ούτε καν τα κλειδιά βέβαια (και πολλά ακόμα) αλλά τελικά την φόρτωσε στον γερανό και την πήρε στο γκαράζ του στην Καλιφόρνια.

Στην πορεία σκέφτηκε ότι θα ήταν ένα πολύ καλό δώρο για την γυναίκα του, γι' αυτό μόλις στις αρχές Μαρτίου ξεκίνησε να την φτιάχνει για να της την κάνει δώρο στις αρχές Απριλίου. Σημειωτέον ότι η γυναίκα του είναι έγκυος και περιμένουν παιδί, αλλά προφανώς αφού έχει δοκιμαστεί μία φορά η Χ6 σε τέτοιο τρακάρισμα, σίγουρα είναι ότι πιο ασφαλές μπορεί να προσφέρει στην γυναίκα του.

Πιο κάτω παραθέτουμε το πρώτο και το πιο τελευταίο video από την πορεία της εξέλιξης αυτής της επισκευής. Ενδιάμεσα υπάρχουν αρκετά "επεισόδια" και αν σας περισσεύει χρόνος λόγο κορωνοϊού και "Μένουμε Σπίτι" ρίξτε μια ματιά πως ένα τέτοιο ερείπιο μπορεί να ξαναγίνει κανονικό αυτοκίνητο.