Απίστευτο: Γυναίκα προσπαθεί να κλέψει σκελετό 3 μέτρων με το SUV της (video)


Το Halloween βρίσκεται και επίσημα προ των πυλών και στις ΗΠΑ οι κάτοικοι πολλών περιοχών διαγωνίζονται για τον πιο ευφάνταστο στολισμό του σπιτιού τους. Κάποιοι όμως, το παίρνουν πιο σοβαρά απ' ό,τι θα έπρεπε...

  • 25/10/2022

Με τη γιορτή των νεκρών, ή αλλιώς Halloween, να βρίσκεται πλέον λιγότερο από μία εβδομάδα μακριά, οι ΗΠΑ βρίσκονται σε γιορτινούς ρυθμούς, και πολλοί προσπαθούν να βρουν τον κατάλληλο εποχιακό στολισμό για την αυλή του σπιτιού τους.

Πολλά καταστήματα πωλούν διακοσμητικά κατάλληλα για την εποχή, όπως ψεύτικους σκελετούς, νεκροκεφαλές, κολοκύθες, νυχτερίδες, και άλλα. Κάποια από αυτά γίνονται ιδιαίτερα ανάρπαστα και τίθενται εκτός αποθέματος λίγο αφού γίνουν διαθέσιμα, όπως αυτός ο σκελετός ύψους 3,6 μέτρων που απεικονίζεται στο παρακάτω video.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Inside Edition, μία γυναίκα απροσδιορίστου ηλικίας έκλεψε αυτόν τον διακοσμητικό σκελετό αξίας 302 ευρώ από την αυλή ενός σπιτιού, διότι δεν πρόλαβε να τον προμηθευτεί από το κατάστημα στο οποίο πωλούνταν, εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης.

Όπως φαίνεται και στο στιγμιότυπο από κοντινή κάμερα ασφαλείας, η γυναίκα βγαίνει από το GMC Yukon Denali της και προσεγγίζει το πανύψηλο διακοσμητικό. Έπειτα, επιστρέφει στο όχημά της και ανοίγει το πορτμπαγκάζ, με την ελπίδα ότι ο υπερμεγέθης σκελετός θα χωρέσει στο αυτοκίνητό της.

Στην αρχή, όπως είναι φυσικό, δείχνει να δυσκολεύεται ιδιαίτερα να χειριστεί το διακοσμητικό, καθώς πρόκειται για ένα υπερβολικά ογκώδες αντικείμενο. Η γυναίκα περπατά ξανά προς το Yukon της, και κάνει μία απέλπιδα προσπάθεια να χωρέσει τον σκελετό μέσα στο πορτμπαγκάζ, μάταια βέβαια.

Το video σταματά λίγα δευτερόλεπτα μετά την τελευταία της προσπάθεια, ενώ η αστυνομική αρχή του Austin, Texas δεν έχει ταυτοποιήσει ακόμα τη δράστη, καθώς η ανάλυση του video δεν είναι τόσο καλή, και παρόλο που η κλοπή έγινε στις 16:45 τοπική ώρα, δεν υπήρχε κανένας αυτόπτης μάρτυρας. Δίνεται χρηματική αμοιβή 51 ευρώ, σε όποιον παρέχει πληροφορίες για την ταυτότητα της δράστη.

Δείτε το στιγμιότυπο: