Aπίστευτο: Κινέζος έκανε "καλοκαιρινή" αντιπροσωπεία της Porsche με μία Cayenne! [Video]


H αιτία ήταν ότι η Panamera που του είχαν φέρει ήταν τελείως διαφορετική από εκείνη που είχε παραγγείλει!
 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 5/5/2018

Η περίπτωση του Κινέζου οδηγού είναι αυτό που θα λέγαμε η επιτομή του "φανατικού" φίλου μιας εταιρίας. Πρόκειται για έναν 42χρονο επιχειρηματία στην Taiwan ο οποίος βρήκε αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο να διαμαρτυρηθεί στην εκεί αντιπροσωπεία γιατί δεν του έφεραν την Panamera που είχε παραγγειλει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, ο συγκεκριμένος πελάτης είχε παραγγείλει μία Panamera Sport Turismo με μία μακρά λίστα από έξτρα, που ανέβαζαν την τιμή από τις 166.000 ευρώ στις 208.000 ευρώ. Μάλιστα είχε πληρώσει και προκαταβολή ύψους 57.000 ευρώ.

Η Panamera όμως που έφθασε στην αντιπροσωπεία δεν ήταν αυτή που είχε παραγγείλει ο κινέζος επιχειρηματιας, και ζήτηση πίσω την προκαταβολή που είχε δώσει. Όμως οι άνθρωποι της αντιπροσωπείας δεν δέχτηκαν κάτι τέτοιο, και έτσι εκείνος αποφάσισε να πάρει το αίμα του πίσω, ορμώντας με την Cayenne του μέσα στην έκθεση.

Λίγο αργότερα, όταν έφθασε η αστυνομία, είπε αρχικά ότι το έκανε για να αποφύγει κάποιον οδηγό, όμως όταν "μίλησαν" οι κάμερες παραδέχτηκε την υπαιτιότητά του. Όπως και να έχει πάντως κατάφερε να γίνει ιντερνετικός ήρωας παγκοσμίως, έστω και αν όλα αυτά του κοστίσουν πολύ ακριβά.