Απίστευτο σκηνικό! Ποδηλάτισσα μπαίνει κατά λάθος στον Γύρο Ιταλίας και αποθεώνεται (video)


Οι θεατές δεν έχασαν την ευκαιρία και άρχισαν να χειροκροτούν την αμέριμνη ποδηλάτισσα η οποία έδειξε να το απολαμβάνει. 

  • 24/5/2023

Θυμίζει σκηνή καλοστημένης φάρσας από αντίστοιχες εκπομπές που έχουμε δει να προβάλλονται στο παρελθόν. Όμως αυτή τη φορά είναι πραγματικότητα.

Με τον Ποδηλατικό Γύρο Ιταλίας να βρίσκεται σε εξέλιξη και να ολοκληρώνεται στις 28 Μαΐου, οι θεατές στήνουν «καρτέρι» σε διάφορα σημεία της διαδρομής ώστε να χειροκροτήσουν του αθλητές που θα περάσουν από μπροστά τους.

Ωστόσο, όπως μπορούμε να δούμε σε video που ανέβηκε στο Twitter του Eurosport, κάποια στιγμή μπήκε κατά λάθος στη διαδρομή μια τυχαία ποδηλάτισσα που είχε βγει να κάνει τη βόλτα της.

Μόλις πέρασε μπροστά από τους θεατές αυτοί δεν έχασαν την ευκαιρία και άρχισαν να την αποθεώνουν. Η κυρία αρχικά έδειξε να απολαμβάνει τα χειροκροτήματα του κοινού, ωστόσο στο τέλος προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπό της με ένα μαντήλι, δείχνοντας ότι έχει καταλάβει τη γκάφα που έκανε.

Δείτε στο παρακάτω video μια αντίστοιχη πλάκα που είχε στήσει σε ανυποψίαστους ποδηλάτες η εκπομπή Just For Laughs Gags...