Από 17.955 ευρώ η τιμή του VW T-Cross στη γερμανική αγορά


Την εμπορική πορεία του στη γερμανική αγορά ξεκινά το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό crossover στην γκάμα της Volkswagen.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/12/2018

Μια ακόμα πρόταση στην γκάμα της προσθέτει η Volkswagen, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ευρύτερη κατηγορία των crossovers.

Ο λόγος για το Τ-Cross η εμπορική πορεία του οποίου ξεκινά από τη γερμανική αγορά. Αναλυτικότερα, το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό crossover της Volkswagen πωλείται στη Γερμανία έναντι 17.898 ευρώ, τιμή που αφορά στην υπερτροφοδοτούμενη έκδοση βενζίνης χωρητικότητας 999 κ.εκ. και απόδοσης 95 ίππων.

Ο ίδιος κινητήρας προσφέρεται και σε ισχυρότερη έκδοση αποδίδοντας 115 ίππους, ενώ στην κορυφή της βενζινοκίνητης γκάμας του αυτοκινήτου τοποθετείται ο ΤSI κινητήρας του 1,5 λίτρου, η ισχύς του οποίου φτάνει στους 150 ίππους.

Η μία και μοναδική πετρελαιοκίνητη έκδοση του T-Cross εφοδιάζεται με τον γνωστό TDI κινητήρα του 1,6 λίτρου, ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση αποδίδει 95 ίππους.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φανατικοί οπαδοί της Volkswagen και του T-Cross θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την περιορισμένης παραγωγής edition 1, η οποία θα πωλείται στη γερμανική αγορά έναντι 27.575 ευρώ.