Αποκαλύφθηκε το πρόσωπο της νέας Mercedes-Benz E-Class


Φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το μπροστινό τμήμα της ανανεωμένης Mercedes-Benz E-Class κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αφήνοντας ελάχιστα στη φαντασία μας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 28/1/2020

Μια νέα διαρροή φωτογραφιών της νέας Mercedes-Benz E-Class αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια τις σχεδιαστικές προδιαγραφές που πρόκειται να ακολουθήσουν οι εκδόσεις της γερμανικής μπερλίνας στο άμεσο μέλλον.

Η γερμανική μπερλίνα πρόκειται πολύ σύντομα να ανανεωθεί υιοθετώντας ένα νέο σχεδιαστικό προφίλ τόσο για τις πολιτικές εκδόσεις της όσο και για εκείνες που θα φέρουν τα διακριτικά AMG διεκδικώντας θέση στην κορυφή της γκάμας του αυτοκινήτου.

Ο ανασχεδιασμός των φωτιστικών σωμάτων και της κεντρικής εισαγωγής αέρα χαρίζει στη νέα Mercedes-Benz μια πιο εύπεπτη εικόνα, κάτι που εν μέρει ισχύει και για το πίσω τμήμα.

Εκεί τα φωτιστικά σώματα έχουν χάσει σε πάχος αλλά έχουν κερδίσει σε μήκος ενισχύοντας την αίσθηση του πλάτους.

Προφανώς τα χαρακτηριστικά των AMG εκδόσεων είναι πολύ διαφορετικά, εστιάζοντας στην ανάγκη δημιουργίας ενός δυναμικότερου προφίλ καθώς και στη βελτιστοποίηση των αεροδυναμικών επιδόσεων.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που διαρρέουν φωτογραφίες της ανανεωμένης Mercedes-Benz E-Class, η πρεμιέρα της οποίας πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.