Αποκάλυψη: Δείτε τις πρώτες εικόνες απ’ την έκδοση «Speciale» της Alfa Romeo Tonale (photos)


Η Alfa Romeo ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμα μία έκδοση στη σειρά της Tonale, με τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. 

  • 22/3/2022

Τις προηγούμενες ώρες διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες της νέας έκδοσης Speciale για την Alfa Romeo Tonale. Η αποκάλυψη ήρθε από το Gabetz Spy Unit, όπως ακριβώς συνέβη πριν λίγο καιρό με τις facelift εκδόσεις των Stelvio και Giulia. Αξίζει να σημειωθεί πως για την έκδοση Speciale είχαμε πληροφορηθεί από την ημέρα της πλήρης αποκάλυψης του μοντέλου στις αρχές Φεβρουαρίου. 

Μέχρι στιγμής οι επίσημες πληροφορίες σχετικά με τα νέα «καλούδια» που θα φέρει είναι ελάχιστες. Αυτό που αναφέρεται από ξένα δημοσιεύματα είναι ότι η Speciale θα «φοράει» τον υβριδικό κινητήρα FireFly του 1.5 λίτρου όπου συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων, αποδίδοντας 130 PS.

Από εκεί και πέρα δύσκολα μπορεί να εντοπίσει κανείς εξόφθαλμες διαφοροποιήσεις σε σχέση με την έκδοση Veloceμε την κυριότερη να είναι ο χαρακτηρισμός Speciale που βλέπουμε πάνω από τους μπροστινούς θόλους των τροχών.

Οι ζάντες είναι 20άρες και φέρουν τον κλασικό σχεδιασμό, οι δαγκάνες των φρένων έχουν και αυτές κόκκινο χρώμα ενώ τα φωτιστικά σώματα είναι τεχνολογίας Matrix LED. Εσωτερικά η Speciale θα μοιράζεται τον ίδιο εξοπλισμό με την Veloce όπου κυριαρχεί ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 12.3 ιντσών καθώς και η οθόνη του συστήματος πολυμέσων των 10.25 ιντσών.

Όπως έχει γίνει γνωστό η ημερομηνία που θα ξεκινήσει επισήμως η παραγωγή του νέο SUV της Alfa Romeo θα είναι η 28η Μαρτίου 2022 ενώ τα πρώτα οχήματα θα φτάσουν στις αντιπροσωπείας από την 4η Ιουνίου του ίδιου έτους. Μέχρι εκείνη τη στιγμή αναμένεται να έχουμε μάθει και τις τιμές των εκδόσεων.

Πηγή: Facebook/ Walter Vayr