Αποκάλυψη για την Toyota Supra!


Μετά από πάρα πολλά teaser στοιχεία και concept παρουσιάσεις το φόρουμ SupraMKV δημοσίευσε μια φωτογραφία με το μοντέλο παραγωγής.

  • 13/12/2018

Αν τελικά αυτή η φωτογραφία είναι αληθινή τότε η Supra παραγωγής δεν απέχει και πολύ σχεδιαστικά από το πιο πρόσφατο πρωτότυπο FT-1 που είχε παρουσιαστεί πριν από τέσσερα χρόνια (το παρακάτω κόκκινο). Πάντως, η φωτογραφία φαίνεται πραγματική αφού προφανώς κάποιος τολμηρός έβγαλε την κουκούλα και αποθανάτισε την ολοκαίνουργια Supra που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα τον Ιανουάριο στην έκθεση του Detroit.  

Η παραγωγή της νέας Supra θα ξεκινήσει στο πρώτο εξάμηνο του 2019 στο εργοστάσιο της Magna Steyr, στην Αυστρία και δίπλα στην BMW Z4. Ωστόσο, η κατανομή του βάρους θα είναι ιδανική 50/50, όπως και στην BMW Z4. Ωστόσο, το στήσιμο και η ρύθμιση των δύο αυτοκινήτων θα είναι εντελώς διαφορετική.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε έως τώρα η νέα Supra θα έχει κάτω από το καπό της έναν τρίλιτρο εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα με twin-scroll υπερτροφοδότηση που θα αποδίδει περίπου 350 άλογα και θα δίνει ένα 0-100 σε λιγότερο από 5 sec. Θα υπάρχουν και βασικές εκδόσεις με δίλιτρο turbo και με ισχύ στα 195 PS και 255 PS.