Αποκάλυψη για το νέο VW Touareg - Eμφανίστηκε σε δοκιμές χωρίς καμουφλάζ (video)


Το ανανεωμένο Volkswagen Touareg αποκαλύφθηκε μέσω κατασκοπευτικού βίντεο, χωρίς καμουφλάζ και με κάθε λεπτομέρεια ορατή δια γυμνού οφθαλμού.

  • ΦΩΤΟ: CarSpyMedia - YouTube
  • 22/3/2023

Το facelift του Volkswagen Touareg ετοιμάζεται να αποκαλυφθεί πλήρως καθώς εδώ και καιρό τα πρωτότυπα έχουν βγει στους δρόμους και δοκιμάζονται από τους Γερμανούς. Είτε με καμουφλάζ, είτε και χωρίς (αλλά με πολύ περιορισμένη οπτική), το νέο Touareg έχει εμφανιστεί στο πλαίσιο των δοκιμών προτού την πλήρη αποκάλυψη που θα γίνει τον προσεχή Μάιο.

Το facelift του Touareg είναι εμφανέστατο σε νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube από το κανάλι CarSpyMedia. Στο εμπρός μέρος, φαίνεται η μεγάλη, φωτιζόμενη μπάρα κάτω από τα κυρίως φώτα, που εκτείνεται στη γρίλια, ενώ στο κέντρο βρίσκεται το έμβλημα της VW

Στο πλάι δεν υπάρχουν αλλαγές, με εξαίρεση τη διάμετρο και τον σχεδιασμό της ζάντας, που θα φτάνει ως και τις 21 ίντσες. Στο πίσω μέρος, το νέο Touareg έχει νέα φώτα, ενώ ίσως να υπάρχει και μία μπάρα αντίστοιχη με αυτή του εμπρός μέρους. 

Ασφαλώς, στο βίντεο δεν φαίνεται το εσωτερικό του οχήματος, αλλά από το teaser της VW, είχε γίνει σαφές πως δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, με τις οθόνες να παραμένουν ίδιες χωρίς να αποκλείεται η αναβάθμιση του λογισμικού.

Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες, δεν φαίνεται πως θα υπάρξει διαφοροποίηση με τις εναλλακτικές που προσφέρονται τώρα. Θα υπάρχει η επιλογή για κινητήρα turbodiesel 3 lt, V6, με απόδοση 234 PS και 500 Nm ροπής, αλλά και 289 PS και 600 Nm ροπής. Στην βενζινοκίνητη έκδοσή του θα φτάνει τα 345 PS και τα 450 Nm ροπής.

Στην έκδοση eHybrid PHEV, η απόδοση θα φτάνει τα 386 PS και η ροπή τα 600 Nm, ενώ στην R eHybrid θα φτάνει τα 462 PS και τα 700 Nm.

Δείτε και το σχετικό βίντεο: