Αποκάλυψη: H Alfa Romeo Tonale έχει ήδη σήμα Quadrifoglio Verde! - Που βρίσκεται (Video)


Η Alfa Romeo Tonale έχει μόλις λίγες ώρες που έχει παρουσιαστεί και έχουν φουντώσει οι φήμες για τη δημιουργία της hot έκδοσης Qaudrifoglio Verde. Και ίσως η στιγμή να είναι πιο κοντά από όσο φανταζόμασταν, αν κρίνουμε από την… έκπληξη που κρύβει ήδη κάθε Tonale!

  • 9/2/2022

Η μιλανέζικη φίρμα έχει ήδη δημοσιεύσει όσες πληροφορίες αφορούν στο νέο της SUV το οποίο σύμφωνα με τις δηλώσεις των δημιουργών τους είναι το καμάρι της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η νέα Alfa Romeo Tonale παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα και οι φήμες για τη δημιουργία μίας κορυφαίας έκδοσης Quadrifoglio Verde φούντωσαν ήδη. 

Βασισμένη σε δική τους πλατφόρμα και όχι στην CMP των Peugeot-Citroen, η Tonale έχει μια πληθώρα μηχανολογικών δυνατοτήτων που την καθιστούν ικανή να δεχθεί ισχύ μεγαλύτερη από αυτή των 275 ίππων της κορυφαίας έκδοσης Plug-in Hybrid Q4. Το αν θα δημιουργηθεί λοιπόν η hot έκδοση Quadrifoglio Verde είναι θέμα αποφάσεων του management όχι μόνο της Alfa Romeo αλλά και της μητρικής Stellantis.

Εντούτοις, φαίνεται ότι οι μηχανικοί της φίρμας θέλησαν να διατηρήσουν τις ελπίδες για τη γέννηση της QV ζωντανές, βάζοντας στις Tonale μια μικρή έκπληξη (easter egg, κατά τα αυτοκινητικά ειωθότα). Υπήρχε η σχετική πληροφορία, αλλά όχι και αναφορές για το που βρισκόταν –τι άλλο;- το τετράφυλλο τριφύλλι.

Έτσι, μετά από πολλή αναζήτηση βρήκαμε το επίμαχο «μυστικό» κρυμμένο στα εμπρός φωτιστικά σώματα. Μπορείτε να δείτε το τετράφυλλο τριφύλλι στο βίντεο που ακολουθεί, μετά το 25ο δευτερόλεπτο. 

Μια ακόμη ένδειξη είναι οι διπλές απολήξεις από τις εξατμίσεις του αυτοκινήτου όπως φαίνεται στον ψηφιακό πίνακα οργάνων.