Αποκάλυψη: Νέες εικόνες από τις "φρεσκαρισμένες" Stelvio και Giulia (photos)


Ο φακός έπιασε στα... πράσα τα δύο μοντέλα της Alfa Romeo τη στιγμή που μεταφέρονταν πάνω στην πλατφόρμα ενός φορτηγού. Δείτε τις φωτογραφίες. 

  • 14/3/2022

Όπως γνωρίζουμε ήδη η Alfa Romeo δουλεύει εντατικά τους τελευταίους μήνες για να παρουσιάσει τις facelift εκδόσεις των Stelvio και Giulia με στόχο να ανανεώσει τη σειρά και να συνεχίσουν αμφότερα τα μοντέλα να είναι ελκυστικά προς τους υποψήφιους αγοραστές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επίσημη παρουσίαση θα έρθει μέσα στο καλοκαίρι ενώ πριν από λίγες ώρες ανέβηκαν στο διαδίκτυο μια σειρά από φωτογραφίες που εμφανίζουν τα δύο αυτοκίνητα φορτωμένα πάνω στην πλατφόρμα ενός φορτηγού.

Η αποκάλυψη έγινε από το Gabetz Spy Unit και το στοιχείο που τράβηξε το ενδιαφέρον ήταν η ένδειξη «Estrema» που υπάρχει στα πλαϊνά φτερά. Στα ιταλικά Estrema σημαίνει «Extreme» και αυτό δείχνει ότι πρέπει να προετοιμαζόμαστε για μία sport έκδοση που θα ανεβάσει το επίπεδο των επιδόσεων.

Μέχρι στιγμής οι αλλαγές που έχουν διαρρεύσει αφορούν την τοποθέτηση ενός ψηφιακού πίνακα οργάνων, ριζική ανανέωση των φωτιστικών σωμάτων που πλέον θα θυμίζουν αρκετά τα αντίστοιχα της Tonale, αλλά και μικρές –σχεδόν ανεπαίσθητες- παρεμβάσεις στην εμφάνιση. Την ίδια στιγμή είναι σίγουρο ότι θα δούμε ανάμεσα στη γκάμα και εξηλεκτρισμένες εκδόσεις.

Θυμίζουμε ότι τα επόμενα χρόνια τόσο η Stelvio όσο και η Giulia θα παρουσιάσουν τις νέες γενιές τους όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής του σχεδιασμού Alejandro Mesonero-Romanos δεν θα δούμε ρηξικέλευθες αλλαγές στην εμφάνιση, αφού στόχος είναι να τονωθεί ο χαρακτήρας τους και όχι να παρουσιάσουν μια ριζικά νέα εικόνα.

 

Επίσης στη δεύτερη γενιά των μοντέλων θα δούμε και αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις αφού είναι γνωστή η δέσμευση της Alfa Romeo για να ξεκινήσει να στήνει μια πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα αρχής γενομένης από το έτος 2025.

Πηγή: Gabetz Spy Unit