Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και των Chevrolet made in USΑ


Τη νέα εταιρική της ταυτότητα, αλλά και τις αλλαγές που διέπουν πλέον την εταιρεία, ανακοίνωσε η Chevellas, εισαγωγέας της Chevrolet στην Ελλάδα.
  • 22/5/2007

Τη νέα εταιρική της ταυτότητα, αλλά και τις αλλαγές που διέπουν πλέον την εταιρεία, ανακοίνωσε η Chevellas, εισαγωγέας της Chevrolet στην Ελλάδα. Οι αλλαγές σε επίπεδο εικόνας ξεκινούν από το λογότυπο, ενώ νέα αισθητική θα έχουν πλέον και τα καταστήματα της εταιρείας, ώστε να εναρμονίζονται με τη νέα εταιρική ταυτότητα της μάρκας σε όλη την Ευρώπη, με τις όποιες προσαρμογές να ολοκληρώνονται σταδιακά μέχρι το τέλος του 2008.

Στην Ελλάδα αναμένεται να έχουν αλλάξει μέχρι το τέλος αυτού του καλοκαιριού τα 39 από τα 70 σημεία παρουσίας (πωλήσεις και συνεργεία). Στόχος των αλλαγών είναι η εταιρεία να προβάλλεται ως παγκόσμια μάρκα και για τον λόγο αυτόν ενοποιείται η γκάμα των μοντέλων (Κορέα, ΗΠΑ) και ο τοπικός εισαγωγέας αναλαμβάνει πλήρως την εκπροσώπηση του συνόλου των μοντέλων της μάρκας. Σύμφωνα με τη Chevellas, τα αμερικανικά τετρακίνητα μοντέλα δεν θα εισαχθούν προς το παρόν στην Ελλάδα, καθώς τα στελέχη της θεωρούν ότι το Captiva καλύπτει απόλυτα τις ευρωπαϊκές ανάγκες.