Aπολαύστε ένα ...Subaru!


Η πρόσφατη κακοκαιρία σίγουρα θα άφησε αρκετούς...στο έλεος του χιονιού. Σίγουρα όμως όχι αυτούς που διαθέτουν τετρακίνητα αυτοκίνητα και δη κάποιο Subaru.
  • 18/2/2004
&00 Η πρόσφατη κακοκαιρία σίγουρα θα άφησε αρκετούς...στο έλεος του χιονιού. Σίγουρα όμως όχι αυτούς που διαθέτουν τετρακίνητα αυτοκίνητα και δη κάποιο Subaru.
Αν λοιπόν περάσετε από την Αράχωβα με προορισμό το Χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού θα συνατήσετε στο δρόμο σας ειδικές διαμορφωμένες εκτάσεις από τις εταιρίες αυτοκινήτων που δείχνουν τις ικανότητες των τετρακίνητων οχημάτων τους.
Η Subaru Motor Hellas εδώ και μερικές ημέρες σε μία πολύ μεγάλη έκταση δίνει την ευκαιρία και στο ευρύτερο αγοραστικό κοινό να δαμάσει...τα Forester, Impreza και Legacy. Η νέα αυτή δυναμική ενέργεια της Subaru στην τοποθεσία Λειβάδι Αράχωβας θα συμβάλλει στην απαίτηση πολλών φίλων της να γνωρίσουν τα τετρακίνητα αυτοκίνητά της.
Με μεγάλη επιτυχία όμως συνεχίζονται παρόμοια test drive και στην περιοχή του Χιονοδρομικού κέντρου των Καλαβρύτων με συνοδηγό τον κορυφαίο Έλληνα του είδους, και συνάδελφο κ. Κώστα Στεφανή.

e-go.gr