Αποχώρηση-σοκ από τη νέα ταινία Fast & Furious!


H σκηνοθετική καρέκλα της νέας ταινίας Fast & Furious μένει ορφανή μετά την ξαφνική αποχώρηση του Justin Lin.

  • 1/5/2022

Η δέκατη ταινία της δημοφιλούς σειράς Fast & Furious ξεκινάει με το... αριστερό τα γυρίσματά της αφού ο Justin Lin ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σκηνοθεσία της ταινίας χωρίς να κάνεις γνωστούς τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτή την απόφαση.

«Με την υποστήριξη της Universal πήρα τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από τη θέση του σκηνοθέτη της ταινίας Fast X παραμένοντας ωστόσο στο πόστο μου ως παραγωγός. Μετά από 10 χρόνια και πέντε ταινίες είχα την ευκαιρία να κινηματογραφήσω κορυφαίους ηθοποιούς, θεαματικά stunts αλλά και μερικές από τις κορυφαίες καταδιώξεις. Είμαι πολύ περήφανος που βοήθησα να χτιστεί το πιο ξεχωριστό franchise στην ιστορία του κινηματογράφου».

Αυτή η εξέλιξη έσκασε σαν βόμβα και δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους συντελεστές οι οποίοι θέλουν να καλύψουν όσο το δυνατόν συντομότερα τη θέση του Lin αφού κάθε μέρα καθυστέρησης τούς κοστίζει σχεδόν 1.000.000 δολάρια, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα.

O Lin ξεκίνησε το σκηνοθετικό του ταξίδι στον κόσμο του Fast & Furious με το «Tokyo Drift» και συνέχισε με την τέταρτη, την πέμπτη και την έκτη ταινία. Στη συνέχεια αποχώρησε για να επιστρέψει στη σκηνοθεσία του τελευταίου film F9: The First Saga.

Θυμίζουμε ότι «απών» από τη νέα ταινία θα είναι και ο ηθοποιός Dwayne Johnson o οποίος τσακώθηκε στα γυρίσματα με τον Vin Diesel και δεν επιθυμεί να επιστρέψει στο cast. Η τελευταία ταινία κατάφερε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία αφού παρά την προβολή της εν μέσω της πανδημίας έκανε εισπράξεις 700 εκατ. δολαρίων!