Άρωμα Χόλιγουντ για το νέο ηλεκτρικό Fiat 500 (Video)


H Fiat επιστράτευσε τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για να προωθήσει το νέο ηλεκτρικό της μοντέλο. Και το αποτέλεσμα την δικαιώνει. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 5/3/2020

Όπως όλα δείχνουν η Fiat έχει πάρει πολύ στα σοβαρά την προώθηση του νέου ηλεκτρικού 500 και από τις πρώτες κινήσεις της είναι προφανές ότι δεν θα τσιγκουνευτεί χρήματα και ιδέες για την προώθησή του.

Έτσι επιστράτευσε τον ακριβοπληρωμένο σταρ του Χόλιγουντ Λεονάρντο Ντι Κάπριο για να γίνει ο πρεσβευτής του μικρού ηλεκτρικού μοντέλου της σε όλο τον πλανήτη (και κυρίως στην Αμερική).

Η εικόνα και το story του video ταιριάζουν στο προφίλ του χολιγουντιανού σταρ, που όπως φαίνεται "δένει" άψογα με τον ρόλο και αποτελεί μία ιδανική παρέα για το 500αράκι.

Η εταιρία έχει ετοιμάσει μάλιστα δύο video. To ένα ονομάζεται "All In" και είναι αφιερωμένη στην έκδοση La Prima που βγαίνει αρχικά. Σ' αυτό ο Ντι Κάπριο καλεί τους θεατές να αφοσιωθούν στην διάσωση του πλανήτη.

Το δεύτερο video ονομάζεται "Reincarnation" και εστιάζει περισσότερο στην Fiat και πως έχει αλλάξει στην πορεία του χρόνου από το 1957. 

Η Fiat έχει παρουσιάσει επίσης και τρία μοναδικά δείγματα του νέου αυτοκινήτου με τα ονόματα μεγάλων οίκων μόδας (Armani, Bvlgari, Kartell) τα οποία θα βγουν σε δημοπρασία με τα χρήματα να πηγαίνουν σε κάποιον από τους περιβαλλοντικούς οργανισμούς του Ντι Κάπριο.