Ασφάλεια και Ποιότητα Pirelli


Η Pirelli φροντίζει για την ασφάλεια και επιβραβεύει με μοναδικές προσφορές!

  • 22/10/2013

Με περισσότερα από 50 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, η εταιρεία ελαστικών Pirelli συνεχίζει και προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας, υποστηρίζοντας τον τελικό καταναλωτή με ειδικές προσφορές σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο τους.

Η Pirelli διαθέτει ελαστικά για τους περισσότερους τύπους οχημάτων με έμφαση στην ασφάλεια, την ποιότητα και την τεχνολογία αιχμής, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από την προτίμηση των οδηγών στις οικογένειες ελαστικών Cinturato,  P Zero και Scorpion που αποτελούν την κορωνίδα των ελαστικών Pirelli. Δεν είναι τυχαίο που η Pirelli αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή της Formula 1 τα τελευταία 3 χρόνια όπου οι συνθήκες απαιτούν από τα ελαστικά κορυφαία ασφάλεια, επιδόσεις και τεχνολογία αιχμής.

Για την εξυπηρέτηση των καταναλωτών, η Pirelli διαθέτει ένα σημαντικό δίκτυο έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών όπου με συνεχή εκπαίδευση πάνω στις ιδιαιτερότητες των προϊόντων, καλύπτουν οποιαδήποτε ανάγκη σε σχέση με τα ελαστικά.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών TYRELIFE

Η Pirelli βρίσκεται πάντα κοντά στον καταναλωτή ακόμα και μετά την αγορά των ελαστικών, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το πρόγραμμα ασφάλισης ελαστικών TYRELIFE. Ειδικότερα, με την αγορά ελαστικών Pirelli σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου συνεργατών της σε όλη την Ελλάδα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα για τους επόμενους 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς να αντικαταστήσουν άμεσα και δωρεάν το ελαστικό που έχει υποστεί ζημιά με ελαστικό ιδίου τύπου και διαστάσεων. Το πρόγραμμα TYRELIFE εγγυάται τη μακροζωία και προστασία των ελαστικών από οποιαδήποτε μη επιδιορθώσιμη ζημιά όπως διάτρηση, πυρκαγιά ή χτύπημα ακόμα και αν οφείλεται σε υπαιτιότητα του οδηγού. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Pirelli www.pirelli.gr.

Επιπλέον του προγράμματος Tyrelife ο καταναλωτής έχει τη δυνατότητα να βγει κερδισμένος με τις προσφορές Pirelli μέσα από τις συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στον χώρο τους. Έτσι εάν ο καταναλωτής επισκεφτεί το πανελλαδικό δίκτυο Driver Hellas μπορεί να επωφεληθεί από τις συνεργασίες της Pirelli με την αλυσίδα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος ή το δίκτυο πρατηρίων καυσίμων Shell.  Το δίκτυο Driver Hellas αποτελείται από 50 καταστήματα εμπορίας και τοποθέτησης ελαστικών, όπου τα 2 τελευταία χρόνια συμμετέχει σε πρόγραμμα πιστοποίησης της TUV Austria Hellas, που επικεντρώνεται σε 3 βασικές κατηγορίες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο της δραστηριότητας των καταστημάτων:

• Την τεχνική αρτιότητα και εφαρμογή υπηρεσιών
• Την εξυπηρέτηση πελατών
• Τους χώρους που διαθέτουν

ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΑΒ PLUS

Η Pirelli σε συνεργασία με την αλυσίδα supermarket AB Βασιλόπουλος, έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης των καταναλωτών για την προτίμησή τους. Απλά, σε όποιο κατάστημα Driver Hellas βρίσκεται κοντά, αλλάζοντας και τα 4 ελαστικά του ΙΧ αυτοκινήτου με ελαστικά Pirelli επιλογής τους, κερδίζουν πόντους στην κάρτα AB Plus που μπορούν να εξαργυρωθούν σε όποιο κατάστημα ΑΒ Βασιλόπουλος επιθυμούν κερδίζοντας έκπτωση έως και 36€ ανάλογα με τη διάμετρο των ελαστικών τους. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο δίκτυο καταστημάτων Driver Hellas, στα καταστήματα της αλυσίδας supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος και στις ιστοσελίδες: www.pirelli.gr - www.ab.gr - www.driverhellas.gr.

ΚΑΝΤΕ ΤΗ SMART ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ SHELL & PIRELLI

H Pirelli σε συνεργασία με τα πρατήρια καυσίμων SHELL, επιβραβεύει όλους όσους επιλέγουν ελαστικά Pirelli με δύο διαφορετικούς τρόπους. Με την επιλογή μιας τετράδας ελαστικών Pirelli που ταιριάζει στο ΙΧ αυτοκίνητο τους, σε όποιο κατάστημα Driver Hellas επιθυμούν, κερδίζουν Smart πόντους ανάλογα με τη διάμετρο των ελαστικών τους. Έτσι μπορούν να κερδίσουν έως και 2.400 πόντους στην Shell Smart Club όπου μπορούν να εξαργυρώσουν επιλέγοντας μοναδικές προσφορές από τον κατάλογο δώρων της Shell. Εναλλακτικά, μπορούν να εξαργυρώσουν 2.900 Smart πόντους στα πρατήρια Shell και να κερδίσουν έκπτωση αξίας €30 για την αγορά 4 ελαστικών Pirelli από τα καταστήματα Driver Hellas.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο δίκτυο καταστημάτων Driver Hellas, στο δίκτυο πρατηρίων καυσίμων Shell αλλά και στις ιστοσελίδες: www.pirelli.gr - www.driverhellas.gr.