Ατελείωτα drift με την Mercedes-AMG C63 Black Series (video)


Δείτε τον Stig ο οποίος αυτή τη φορά πήρε τα βουνά για να αφήσει αρκετή «σίλικα» στην άσφαλτο με μια Mercedes-AMG C63 Black Series.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: TopGear/ YouTube
  • 30/11/2020

Συνήθως ο Stig δοκιμάζει στο όριο τα σπορ μοντέλα στον ειδικά διαμορφωμένο παλιό αεροδρόμιο αλλά το TopGear έχει υιοθετήσει τώρα τελευταία μια νέα σειρά από πολύ καυτά βίντεο. Το βασικό σκηνικό είναι απλό περιλαμβάνοντάς μια ωραία ανοιχτή στροφή σε κάποιο δάσος και φυσικά με ελεγχόμενη κυκλοφορία.

Έτσι, μετά την BMW M3 GTS αυτή τη φορά ο μυστηριώδης οδηγός του βρετανικού περιοδικού μας προσφέρει καυτό θέαμα και ατελείωτες πλαγιολισθήσεις με μια Mercedes C63 Black Series. Tα απλά είναι πραγματικά πολύ όμορφα από πολύ ενδιαφέρουσες γωνίες ενώ το όλο concept μας θυμίζει παλαιά video-games, της εποχή του insert coin.

Εδώ να πούμε πως το μεγάλο γερμανικό κουπέ έχει κάτω από το καπό του έναν ατμοσφαιρικό V8 χωρητικότητας 6,2 lt. H ισχύς του είναι στα 517 άλογα και η ροπή του στα 620 Nm και παρά τα 1.710 κιλάκια τα πρώτα 100 km/h δεν διαρκούν πάνω από 4,2 sec με την τελική να φτάνει τα 300 km/h.

Ωστόσο, πέρα από τα νούμερα την μεγαλύτερη σημασία έχει η οδηγική απόλαυση και αυτό είναι που μας δείχνει ο Stig στο παρακάτω καυτό βίντεο.