Audi και Μπάγερν Μονάχου γιορτάζουν 20 χρόνια συνεργασίας με μία ειδική έκδοση (photos-video)


To Audi RS e-tron GT φοράει... τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και "κατεβαίνει" στην Allianz Arena για τον αγώνα των Βαυαρών με τη Λεβερκούζεν.

  • 29/9/2022

Αν υπάρχει μια αυτοκινητοβιομηχανία με την οποία έχει συνδέσει το όνομά της η Μπάγερν Μονάχου αυτή είναι φυσικά η Audi. Η εμπορική τους συνεργασία συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια από την πρώτη στιγμή που έδωσαν τα χέρια και στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει έχουμε δει τους μεγάλους ποδοσφαιρικούς αστέρες της γερμανικής ομάδας να προωθούν τα μοντέλα της εταιρείας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των δύο δεκαετιών η Audi παρουσίασε πριν από λίγες ώρες το RS e-tron GT FC Bayern concept το οποίο έχει... φορέσει τη φανέλα της Μπάγερν. Ξεκινώντας από το καπό και πηγαίνοντας προς τα πίσω στην οροφή, έχουν τοποθετηθεί λωρίδες οι οποίες αντιστοιχούν στις 20 σεζόν που έχουν διανύσει χέρι-χέρι Audi και Μπάγερν. Όλο αυτό το γραφικό καταλήγει στο πίσω παρμπρίζ όπου δεσπόζει το έμβλημα της βαυαρικής ομάδας.

Αυτό το ξεχωριστό Audi RS E-Tron GT θα μπορεί να το δουν από κοντά και οι φίλοι της Μπάγερν στον εντός έδρας αγώνα που θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν, για το πρωτάθλημα της Bundesliga.