Audi RS6 vs BMW M5 vs AMG E63 S: Κόντρα γιγάντων στη βροχή (Video)


Tα μεγάλα δυνατά σεντάν των τριών κατασκευαστών λύνουν τις διαφορές τους στην ευθεία και μάλιστα υπό βροχή.

  • 20/2/2021

Οι τρεις Γερμανοί κατασκευαστές έχουν παράδοση στην κόντρα των μεγάλων και δυνατών εκδόσεων τους. Και για άλλη μια φορά το carnow και ο Matt Watson βάζουν τα πράγματα σε μία σειρά. Ή τουλάχιστον προσπαθούν να το κάνουν, καθώς αυτή τη φορά η βροχή δεν τους έκανε το χατήρι.

Ακόμα και έτσι πάντως δεν παύει να έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς και η βροχή είναι μέσα στο παιχνίδι. Σ' αυτές τις συνθήκες βέβαια, και στην εκκίνηση από στάση, η τετρακίνηση του Audi RS6 έχει το πάνω χέρι χωρίς δεύτερη κουβέντα παρά το μεγάλο βάρος του station wagon της Audi.

Στις εν κινήσει όμως επιταχύνσεις αυτό το μεγάλο βάρος δημιουργεί ένα ντεσαβαντάζ, και το κεφάλι το παίρνουν με ευκολία οι άλλοι δύο, αν και με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Μικρές αλλά υπαρκτές είναι και οι διαφορές στο φρενάρισμα, όπου και πάλι το βάρος παίζει τον ρόλο του.

Δείτε το video από το κανάλι του Carnow και απολαύστε κάποια πολύ ειδικά μοντέλα, που παραμένουν ειδικά και αρκετά ακριβά ακόμα και για τις χώρες που είναι πολύ πιο πλούσιες από την Ελλάδα. Γιατί για εμάς παραμένουν μακρινά όνειρα βροχερής νυκτός.