Audi RS7 Exclusive Edition: Δείτε την άκρως συλλεκτική έκδοση των 591 PS (photos)


Η Audi θα κυκλοφορήσει σε μόλις 23 αντίγραφα το RS7 Exclusive Edition, κάνοντάς το δυσεύρετο αλλά και άκρως περιζήτητο στους fans της σειράς. Δείτε πόσο θα κοστίζει.

  • 8/7/2022

Με το κόστος της να ξεκινά από τα 166.495 δολάρια και το μοντέλο να καταφτάνει στις εκθέσεις το φετινό καλοκαίρι, το Audi RS7 Exclusive Edition είναι το νεότερο Special Edition μοντέλο της Audi.

Το Audi RS7 Exclusive Edition, όντας η Special Edition έκδοση του Audi RS7, φέρει τον Mamba Black χρωματισμό της εταιρείας, που έχει περλέ εφέ και μπλε υποτόνους.

Η Audi έχει προσθέσει λεπτομέρειες από ανθρακόνημα στην αεροτομή, τους καθρέφτες και τον διαχύτη. Διαθέτει ζάντες 22 ιντσών και ελαστικά με διαστάσεις 285/30. Όσον αφορά τα φρένα, φέρει κεραμικά δισκόφρενα με δαγκάνες σε μπλε χρώμα.

Στο εσωτερικό το Αudi RS7 Exclusive Edition έχει ντυθεί με μαύρο δέρμα, ενώ η Audi προσφέρει ένα περιορισμένης έκδοσης πακέτο εσωτερικού σχεδιασμού που προεκτείνει τις δερμάτινες λεπτομέρειες στα μπράτσα των καθισμάτων, τα πλαίσια πάνω από τις πόρτες, το περίγραμμα της κεντρικής κονσόλας αλλά και το επάνω μέρος του ταμπλό, καθώς και τα πατάκια του μοντέλου.

Το RS7 Exclusive Edition φέρει έναν V8 turbo κινητήρα των 4,0 lt, που αποδίδει 591 PS και 800 Nm ροπής, κάνοντας τα 0-100 σε 3.5 sec, με τελική ταχύτητα 306 km/h.