Αυτά είναι τα Fiesta ST-Line Red και Black Edition


Δύο νέες εκδόσεις με σπορτίφ επεμβάσεις στο αμάξωμα και το σαλόνι προσφέρει η Ford για την έκδοση ST του Fiesta
 

  • 13/10/2018

Για όσους δεν μπορούν να φθάσουν έως την κορυφαία έκδοση ST με τους 200 ίππους, η Ford δίνει ένα πολύ ωραίο υποκατάστατο. Πρόκειται για κάποιες ειδικές εκδόσεις της του ST Line των 140 ίππων, οι οποίες διαφοροποιούν το μοντέλο από την υπόλοιπη σειρά και προσθέτουν έναν ιδιαίτερο σπορτίφ χαρακτήρα στο αυτοκίνητο. 

Τις ονομάζει ST Red Edition και Black Edition και η πρώτη και πιο εμφανής διαφοροποίηση είναι οι δύο μεγάλες ρίγες πάνω στο καπό, που θυμίζουν αρκετά έντονα το αγωνιστικό παρελθόν της εταιρίας. Τα χρώματα του αμαξώματος είναι όπως λέει και το όνομά τους το μαύρο και το κόκκινο, ενώ στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί αεροτομή, οι καθρέπτες είναι μαύροι ενώ καινούργιες είναι και οι ζάντες των 17 ιντσών με αποκλειστικό για την έκδοση σχήμα.

Στο σαλόνι υπάρχουν αρκετές πινελιές σε κόκκινο χρώμα σε αρκετά σημεία του ταμπλό, νέα σπορ καθίσματα με επένδυση από δέρμα σε κάποια μέρη τους και νέες χειρολαβές. Το τιμόνι έχει και αυτό δερμάτινη επένδυση όπως και ο επιλογέας ταχυτήτων και το χειρόφρενο, και όλα έχουν κόκκινες ραφές ώστε να δίνουν έναν πιο ζωηρό χαρακτήρα στο σχέδιο.

Ο εξοπλισμός βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο, με φώτα LED εμπρός και πίσω, Lane Keeping Aid, Speed Limiter kai  Hill Start Assist ως στάνταρ. Έξτρα μπορούν να τοποθετηθούν τα  Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection, Traffic Sign Recognition, Blind Spot Information και το  Adaptive Cruise Control. Τα αυτοκίνητα θα διαθέτουν το κορυφαίο infontainmet της εταιρίας SYNC 3 με Apple Car Play και Android Auto, μαζί με το γνωστό και εξαιρετικής απόδοσης ηχοσύστημα B&O.

Tα Fiesta ST-Line Red και Black Edition θα ξεκινήσουν να πωλούνται μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης