AUTO-SKIN για ξεκούραστη και ασφαλή οδήγηση


To AUTO-SKIN κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την BFP hellas και αποτελεί ευρεσιτεχνία Ελλήνων Επιστημόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

  • 31/7/2014

To AUTO-SKIN κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την BFP hellas και αποτελεί ευρεσιτεχνία Ελλήνων Επιστημόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για πολυστρωματικά και υψηλής αντοχής τζάμια και είναι κατάλληλο για όλα τα τζάμια, το παρμπρίζ, τους καθρέπτες και τις ηλιοροφές οποιουδήποτε τύπου οχήματος, αυτοκινήτου, λεωφορείου, φορτηγού, κλπ.

To AUTO-SKIN δημιουργεί ένα λεπτό προστατευτικό στρώμα το οποίο αναπτύσσει ισχυρό δεσμό με το τζάμι, νενονός που συνεπάγεται αυξημένη διάρκεια ζωής. Δεν προσφέρει απλώς αδιαβροχοποίηση, αλλά εύκολο καθαρισμό, διαφάνεια και πλήρη αποκατάσταση των γυάλινων επιφανειών των οχημάτων. Δεν κλείνει τους πόρους της επιφάνειας, δεν αφήνει ίχνη μετά την εφαρμογή του και έμμεσα, συμβάλλει στη μείωση του κόστους αντικατάστασης των υαλοκαθαριστήρων.

To AUTO-SKIN είναι φιλικό προς το περιβάλλον και συνιστάται τόσο για εσωτερική, όσο και για εξωτερική χρήση.

Έρευνες παγκοσμίως έχουν αποδείξει ότι μια υδρόφοβη επικάλυψη μπορεί να βελτιώσει την ορατότητα κατά τουλάχιστον 34%. Η βελτίωση αυτή μπορεί να αυξήσει το χρόνο αντίδρασης του οδηγού κατά 25%, που ισοδυναμεί με περίπου ένα δευτερόλεπτο. Ο χρόνος αυτός αντιστοιχεί σε περίπου 27 μέτρα απόσταση, όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα 95 χιλιομέτρων την ώρα και αυτό στην πράξη μπορεί να σημαίνει την αποφυγή ενός ατυχήματος.

Επίσης ένα από τα πλεονεκτήματα του AUTO-SKIN είναι η διάρκεια ζωής του. Στο παρμπρίζ, ανάλογα και με τη χρήση των υαλοκαθαριστήρων, η επικάλυψη θα έχει σταθερή απόδοση για τουλάχιστον μία σεζόν. Στις περιπτώσεις των πλαϊνών τζαμιών η διάρκεια ζωής της επικάλυψης μπορεί να είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αυτό συμβαίνει διότι η εφαρμογή του AUTO-SKIN είναι τριών βημάτων, τα οποία καταρχήν αποκαθιστούν και εν συνεχεία προστατεύουν τη γυάλινη επιφάνεια.

Tο AUTO-SKIN διατηρεί το εσωτερικό του αυτοκινήτου μόνιμα φωτεινό και ευχάριστο. Δεν θολώνει σε μεγάλη ηλιοφάνεια και δεν θαμπώνει σε συνθήκες ομίχλης / δροσιάς ή από τα φώτα οδηγών ερχόμενων από την αντίθετη κατεύθυνση κατά τη νυχτερινή οδήγηση.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τo AUTO-SKIN, από επιλεγμένα σημεία πώλησης καθώς και με ένα τηλεφώνημα στην EcometricsP για να αποσταλεί στο χώρο σας.