Αυτές είναι οι τιμές της επετειακής έκδοσης του Opel Corsa στην Ισπανία


H επετειακή έκδοση «40 years» του νέου Opel Corsa αρχίζει να διατίθεται για τους Ισπανούς και όσοι ανυπομονούν να την αποκτήσουν μπορούν να τρέξουν να το «καπαρώσουν» στο διαδίκτυο.

  • 25/7/2022

Το επετειακό αμιγώς ηλεκτρικό Opel Corsa-e, που γνωρίσαμε πριν από λίγες εβδομάδες, ετοιμάζεται να βγει σε κυκλοφορία στην Ιβηρική χερσόνησο και μένει να φανεί αν η Ελλάδα θα είναι μεταξύ των επιλεγμένων αγορών στις οποίες θα καταλήξουν κάποιες από τις 1.982 μονάδες που θα κατασκευαστούν.

Πριν από λίγες ώρες μάλιστα ανακοινώθηκε οι τιμές του μοντέλου για την ισπανική αγορά με την αμιγώς ηλεκτρική έκδοση «40 years» να κοστίζει 37.440€, ενώ αυτή με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης θα τιμολογείται 23.900 €.

Το κόκκινου Rekord χρώματος Corsa-e φέρει ηλεκτροκινητήρα με μπαταρίες λιθίου 50 kWh που του χαρίζουν ισχύ 136 PS και ροπή 260 Nm, με κίνηση στους εμπρός τροχούς και αυτονομία 337 km βάσει του κύκλου WLTP.

Από την πλευρά της, η βενζινοκίνητη έκδοση «φορά» τον κινητήρα 1,2 L PureTech με ισχύ 100 PS και ροπή 205 Nm. Η ειδική επετειακή έκδοση για τα 40 χρόνια του Opel Corsa θα κυκλοφορήσει σε μόλις 1.982 αντίτυπα, για να τιμηθεί η χρονολογία που έκανε για πρώτη φορά την εμφάνισή του στην αγορά. Πέραν του επετειακού κόκκινου χρώματος, θα έχει μαύρη οροφή και αντίστοιχου χρώματος λογότυπα, καπάκια καθρεφτών και ζάντες 17 ιντσών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ισπανία το «40 years» θα αρχίσει να πωλείται αρχικά μόνο μέσω του επίσημου διαδικτυακού καταστήματος της Opel. Η διάθεσή του είναι προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο, αλλά όποιος θέλει να εξασφαλίσει ότι θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του, μπορεί να το παραγγείλει ήδη από τώρα, κάνοντας τη σχετική κράτηση!